Terme Olimia

terme-olmia-map-mTerme Olimia nalaze se uz reku Sutlu, 450km od Beograda. Smatraju se najčistijim, ekološki besprekornim i neokrnjenim delom Slovenije. Uz veliki izbor smeštaja, spa terapija i aktivnosti, Terme Olimia čine idealno mesto za opuštanje i odmor. Termalne vode koje se ovde nalaze su bogate kalcijumom i magnezijumom. Ona se koristi za lečenje reumatskih bolesti, iscrpljenosti, kožnih bolesti i raznih upala.  Terme Olimia imaju jedan od najsavremenijih kompleksa sauna na Balkanu, mnoštvo programa za ulepšavanje, različite spa terapije i veliki spektar kozmetičkih usluga, sve u službi zdravlja, lepote i opuštanja.
Spa Armonia je spa centar smešten unutar Spa Hotel Sotelia. Odmor je ovde u kombinaciji s lekovitim tehnikama iz celog sveta. Ovde možete rezervisati masaže, tretmane lica i tela, anti-celulit tretmane, pedikir, manikir...
Termalija kompleks ima bazen i svet sauna - najveći sauna kompleks u Sloveniji sa 9 različitih sauna (finska sauna, dva parna sauna, Laconium / Tepidarium, 2 whirlpoola , bazen i 2 naturistička područja). Tu je i spa & beauty centar sa kupkama, masažama, tretmanima lica i tela... Tu je i dečiji kutak sa bazenom. Pristup bazenu je slobodan za bilo koga ko boravi u bilo kojem od smeštaja.
Wellness Orhidelia je nov dodatak kompleksima sa opuštajućim spa tretmanima, otvoren samo godinu dana i ima unutrašnje i spoljašnje bazene i đakuzije, saune i parne sobe. 

U neposrednoj blizini Termi Olimia nalazi se selo Olimije - proglašeno za najlepše selo u Evropi za 2009. “Olimje je malo slovensko selo u neposrednoj blizini termi "Terme Olimia". Mesto se prvi put spominje 1208. godine. Izuzetno kulturno bogatstvo, netaknuta priroda, raznolika turistička ponuda i ljubazni stanovnici privlače brojne posetioce. Olimije je pravi raj za igrače golfa. Igranje golfa je poseban doživljaj jer ih okružuju prirodne lepote. 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.