Terme Rogaška

Terme Rogaška se nalaze u istočnoj Sloveniji, 80 km od Zagreba. Ove terme sa viševekovnom tradicijom spadaju u starija i značajnija lečilišta u Sloveniji i Evropi.
U 19. i početkom 20. veka izgrađeni su prvi hoteli: Lečilišni dom odnosno današnji Grand hotel Rogaška superior, Styria, Strossmayer i centralna lekovita dvorana tj. današnja Kristalna dvorana. Svi hoteli su tokom 2003. godine obnovljeni, međutim i dalje odaju utisak, kao da se vreme zaustavilo sa današnjim poimanjem udobnosti.
Terme Rogaška su bogate mineralnom vodom prepunom magnezijuma što predstavlja glavno sredstvo u programima za razna oboljenja. Uživaćete u bazenima sa lekovitom termalno mineralnom vodom i podvodnim masažama, saunama, fitnes centrima sa ličnim trenerima. Na izboru su vam mnoge masaže i kupatila kao što je Kleopatrino kupatilo sa šampanjcem. Na raspolaganju su Vam bazeni koji povoljno utiču na upale i degenerativna oboljenja zglobova, mekog tkiva, posttraumatskih oboljenja.
U ponudi sportskih aktivnosti, posetiocima su na raspolaganju kupanje, plivanje, košarka, odbojka, golf, pecanje, šetanje.
Blago Rogaške Slatine je zaštićena, unikatna lekovita mineralna voda Donat Mg, najbogatija voda na svetu magnezijumum.
Kroz odaje hotela termi Rogaška prošle su brojne poznate vladarske porodice kao što su: Habsburg, Bonaparte, Hohenzolern, Karađorđević i brojne druge. Danas je Rogaška Slatina privlačna za ljude kojima je zdravlje i rekreacija na prvom mestu. Terme Rogaška su postale simbol za telesni i duševni oporavak.
Savremeni medicinski programi, centri za ulepšavanje i negu, laserske terapije u službi zdravlja i lepote samo su neke od mogućnosti koje Terme Rogaška nude.
Dok ste u poseti Termama obidjite vinsku ulicu, staklanu, muzej grafike, Ljubljanu, Zagreb, Celje, Ptuj, Maribor.

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.