Bauma 2019

Bauma 2019

32. Međunarodni sajam građevinskih mašina, mašina za proizvodnju
građevinskih materijala, rudarskih mašina, opreme za građevinsku industriju
https://www.bauma.de 

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM: 3 i 4 nocenja

Polasci 8,9,10,11 aprila 2019.

 

1. dan Beograd – Minhen

Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ 2 sata pre poletanja. Poletanje za Minhen letom Lufthanse prema avio karti. Sletanje u Minhen. Individualni transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel (check-in posle 14:00h), individualni odlazak na sajam. Noćenje.

2. – 3./4. dan Minhen

Doručak. Posle doručka individualna poseta sajmu. Nakon sajamskih aktivnosti povratak u hotel. Noćenje.

4./5. dan Minhen - Beograd

Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Individualni transfer iz hotela do aerodroma. Poletanje za Beograd letom Lufthanse prema avio karti. Sletanje u Beograd.

 

SMEŠTAJ

CENA ARANŽMANA “od”

Po osobi
u dvokrevetnoj sobi
3 noćenja
Doplata za jednokrevetnu sobu
Po osobi
u dvokrevetnoj sobi
4 noćenja
Doplata za jednokrevetnu sobu

A&O Munchen Hackerbrucke 2*

768 €

300 €

874 €

400 €

A&O Munchen Laim 2*

768 €

300 €

874 €

400 €

A&O Munchen Hauptbahnhof 2*

786

320 €

895 

430 €

Rivoli Hotel Munchen 3*

900 €

375 €

1.050 €

500 €

The Stay Residence

900 €

360 €

1.050 

480 €

Derag Livinghotel am Deutschen Museum 3*

905 €

420 €

1.058 

560 €

Ibis Munchen City South 2*

960 €

280 €

1.130 €

370 €

Ambiance Rivoli Hotel 4*

970 €

375 €

1.146 €

500 €

B&B hotel MUC Cyty Nord 2*

1.000 €

500 €

1.180 €

670 €

Holiday Inn City South 4*

1.065 €

525 €

1.270 €

700 €

Martim hotel 4*

1.380 €

870 €

1.690 €

1.160 €

Relaxa hotel 4*

1.200 €

710 €

1 450 €

940 €

Leonardo Hotel City South 3*

1.095 €

615 €

1.310 €

 820 €

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke za efektivu na dan uplate

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:avio prevoz na relaciji Beograd – Minhen – Beograd, aerodromske takse, 3 ili 4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u izabranom hotelu, troškove organizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:ulaznice za sajam – dnevna 22 €, trodnevna 47 €, za sve dane sajma 59 €, transfere u Minhenu od/do aerodroma, polisu međunarodnog osiguranja 737,00 dinara (može se kupiti u našoj agenciji), ostale nepomenute usluge.

ROK ZA PRIJAVU:zbog veličine sajma, velike tražnje i ograničenih kapaciteta, rok je do popune mesta.

 

Cene u tabeli su „od” što znači da nisu garantovane i da će se povećavati sa popunjavanjem letova za Minhen.

Cena avionske karte može značajno uticati na cenu aranžmana, pa se preporučuje blagovremeno prijavljivanje.

Prijavljivanje za putovanje vrše se putem e-mail-a. Prijava treba da sadrži tačna imena putnika prema pasošu, izabrani smeštaj i strukturu soba kao i datume putovanja.

 

VAŽNE NAPOMENE:

  1. Za sajam BAUMA ne mogu se raditi pred-rezervacije. Uplata celokupnog iznosa se vrši odmah po prijavljivanju za putovanje.
  2. U slučaju otkaza aranžmana, penali su 100%. Moguća je zamena imena za hotel osim ako u ponudi nije drgačije naznačeno.
  3. Avio karta, posle izdavanja, se ne može otkazati bez penala. Promena imena putnika nije moguća.
  4. U nekim hotelima postoji mogućnost rezervisanja trokrevetne sobe. Trokrevetne sobe se rezervišu “na upit.”
  5. Moguće je doplatiti za transfere od/do arodroma u Minhenu. Cena povratnog transfera je 50 € po putniku, minimum tri putnika.
  6. Sajamske ulaznice ne uključuju besplatan gradski prevoz. Karte za gradski prevoz se mogu kupiti na licu mesta ili on-line. Ulaznice za sajam možete kupiti i posredstvom agencije uz naknadu od 5 € po putniku

Opisi hotela:

A&O Hackerbruecke 2*, Arnulfstr. 102, Nojhauzen, 80639 Minhen, https://www.aohostels.com/en/munich/
Ovaj minhenski hotel udaljen je 1 stanicu tramvajem od Glavne železničke stanice i 7 minuta vožnje od Theresienwiese gde se održava Oktoberfest. Hotel poseduje terasu na krovu. Hotel A&O München Hackerbrücke nudi hotelske i hostelske sobe smeštene na različitim nivoima. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u zajedničkim prostorijama. Železnička stanica Donerzbergerbrike (Donnersbergerbrücke) udaljena je 500 metara od hotela i dobro povezana javnim prevozom sa celim Minhenom. Hotel A&O Hackerbrücke poseduje diskoteku sa 2 bara. Večernji događaji ponekad se održavaju u lobiju.Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra. Hotel je okružen barovima, restoranima i tradicionalnim pivskim baštama.

A&O Laim 2*, Landsberger Straße 338, Laim, 80687 Minhen, https://www.aohostels.com/en/munich/
Hotel A&O München Laim je smešten na pogodnoj lokaciji, direktno pored Železničke stanice Minhen-Laim. U ponudi ima svetle, prostrane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Nalazi se na svega 4 km od centra Minhena. Sve sobe hotela A&O München Laim poseduju parket i dekoracije u svetlim bojama. Spavaonice imaju ormane koji se zaključavaju, a sva kupatila su opremljena tušem. Hotel A&O München Laim poseduje 24-časovnu recepciju, bar i snek bar. Bogat doručak na bazi švedskog stola na raspolaganju je uz doplatu. Gosti se mogu opustiti u zajedničkom salonu ili igrati bilijar i stoni fudbal. Na raspolaganju su vam konzola Wii i karaoke. Glavna železnička stanica u Minhenu udaljena je 4,5 km od hotela A&O München Laim, a Auto-put A8 6 km.

A&O Hauptbahnhof  2*, Bayerstr. 75, Ludvigforštat, 80335 Minhen, https://www.aohostels.com/en/munich/
Ovaj hotel sa 2 zvezdice nalazi se na 5 minuta pešice od Glavne železničke stanice u Minhenu. Nudi sobe sa sopstvenim kupatilom, recepciju koja radi non-stop i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama. A&O München Hauptbahnhof smešten je na 10 minuta šetnje od trga Štahus i mesta na kojem se održava Oktoberfest. Hotel A&O München Hauptbahnhof raspolaže barom. Hotelska ostava za prtljag i sef mogu se besplatno koristiti. Bežični internet dostupan je u svim sobama. Hotel ukupno ima 59 soba.

Rivoli 3*, Albert-Roßhaupter-Str. 18, 81369 Minhen, www.rivoli.de
Smešten na samo 100 metara od železničke stanice Haras, nudi elegantne sobe sa tamnim drvenim podovima i doručak na bazi švedskog stola svakog dana. Od Glavne železničke stanice u Minhenu dele ga samo 3 stanice vozom. Sobe u hotelu uključuju kablovsku televiziju, mini-bar i sef. Hotel takođe nudi apartmane sa dnevnim boravkom i poptuno opremljenom čajnom kuhinjom. U nemačkom pivu i internacionalnim vinima možete uživati u modernom baru hotela Rivoli. Brojni restorani nalaze se na 5 minuta šetnje. Rivoli je smešten na mirnoj lokaciji u četvrti Zenlding, pored spa centra u turskom stilu. Trg Marijenplac u centru grada nalazi se na samo 5 stanica metroom. Hotel ukupno ima 5 soba.

The Stay residence , Lochhamer Straße 6, (Martinsried), Minhen, https://www.thestayresidence.de/de/startseite/
Smešten je u Minhenu Martinsried i nudi veoma udoban boravak u sobama, apartmanima ili jednom od apartmana u potkrovlju. Stai.Residence se nalazi u neposrednoj blizini univerzitetskog kampusa Minhen-Martinsried, klinike Großhadern i dobro je povezan sa javnim prevozom. Do Marienplatz-a možete doći u samom centru Minhena za 17 minuta. Ne samo da vam izuzetna povezanost sa javnim prevozom olakšava život, već i olakšava upoznavanje Minhena - naše čuvene "metropole srca".Inovativni koncept života u potpunosti je prilagođen vašim ličnim potrebama. Odlično opremljene i moderne sobe i apartmani čini ih popularnim izborom među poslovnim putnicima, porodicama i turistima.

Living Hotel am Deutschen Museum by Derag 3*, Rablstr. 10, Haidhauzen, 81669 Minhen, www.living-hotels.com
Living Hotel am Deutschen Museum se nalazi u neposrednoj blizini centra grada u mirnom području u blizini reke Isar. Kulturni centar Gasteig je centar kulturnih događaja. Odlična povezanost sa sistemom javnog prevoza omogućava brzo kretanje u svim pravcima. Do centra Munchena može se stići za 15 minuta hoda. Gostima je osigurana raznovrsna ponuda prehrambenih prodavnica i sve što je potrebno za svakodnevni život može se lako nabaviti. Ovaj 3-star Hotel Livinghotel u Deutsches Museum nalazi se na reci Isar u tipičnoj minhenskoj četvrti, sa restoranima i kafićima na pešačkoj udaljenosti od kulturnog centra Gasteig i Deutsches Museum . Infrastruktura, transportni objekti i komforne sobe su tipične za Living hotele.

Ambience Rivoli 4*, Albert-Roßhaupter-Str. 22, Zendling-Vestpark, 81369 Minhen, http://ambiancerivoli.de/en/
Ovaj dizajn hotel smešten je u četvrti Zendling, na 5 stanica metroom od Trga Marijenplac u centru Minhena. U ponudi ima hamam i tajlandski restoran sa suši salonom. Elegantne i zvučno izolovane sobe u hotelu Ambiance Rivoli ukrašene su azijskim i art deko detaljima. Sve sobe imaju drvene podove, prozore od poda do plafona i kupatila izrađena od mermera ili granita. Pojedine sobe sadrže hidromasažnu kadu. Bogat doručak na bazi švedskog stola obuhvata organske proizvode i služi se svakog jutra u hotelu Rivoli. U jugoistočnim azijskim specijalitetima i egzotičnim koktelima možete uživati u restoranu Siam. Besplatan čaj i kafa na raspolaganju su vam u lobiju. Hotel Ambiance Rivoli ima 4 zvezdice i nalazi se na samo 100 metara od železničke i metro stanice Haras, od koje možete stići do Glavne železničke stanice u Minhenu za 4 stanice vožnje gradskom železnicom.

IBIS Munchen City South 2* , www.accorhotels.com/gb/hotel-8075-ibis-munich-city-south/index.shtml, nalazi se u delu grada Gizing, 8 minuta hoda udaljen od najbliže metro stanice odakle se direktnom metro linijom stiže do centra grada i dalje do sajma. Hotel ima 133 sobe, sve su klimatizovane, sa udobnim krevetima, telefonom, TV -om sa satelitskim programima. Sva kupatila su moderno opremljena i imaju fen. U celom hotelu postoji besplatan WiFi. Hotel ima parking koji se dodatno plaća. Doručak je na bazi švedskog stola.                            

B&B hotel MUC Cyty Nord 2* , https://www.hotelbb.de, nalazi se u delu grada Švabing, 6 Km je udaljen od centra Minhena, a do najbliže metro stanice stiže se pešice za 9 minuta. Metroom treba 15 minuta do centra Minhena. Sve sobe su zvučno izolovane, sa sopstvenim kupatilom sa tušem i fenom. Sobe su klimatizovane, imaju TV sa satelitskim programima, besplatan WiFi. U hotelu su i aparati za prodaju “grickalica “ i pića. Doručak je na bazi švedskog stola.

Holiday Inn City South 4*, https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/munich/mucso/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-HI-_-DE-_-MUCSO, wellness hotel u čijoj blizini se nalazi metro stanica. Hotel ima sopstveni parking, a u celom hotelu postoji mogućnost korišćenja besplanog WiFi-ja. Wellness nudi zatvoreni bazen i tursko parno kupatilo. U hotelu su i dva restorana sa bavarskim i internacionalnim specijalitetima. Sobe su sa balkonom, takođe postoji mogućnost izbora jastuka. Imaju TV sa satelitskim programom, direktan fiksni telefon, radni sto sa lampom, WiFi, executive sobe imaju i mini bar.U sobama su i aparat za čaj i kafu, Sve sobe imaju kupatila koja su sa tušem, fenom, papučama. Doručak je na bazi švedskog stola.

Relaxa hotel 4* , https://www.relexa-hotel-muenchen.de/ , nalazi se u centru Minhena, u neposrednoj blizini Glavne železničke stanice. Hotel ima 121 sobu( sve sobe su double, nema soba sa odvojenim krevetima), sobu za sastanke, bistro i lobi bar. U dizajnu hotela, soba i kupatila dominiraju prirodni materijali. Madraci su od prirodnog materijala, a posteljina je od neobrađenog pamuka. Prozori obezbeđuju zvučnu izolaciju. Sve sobe su klimatizovane, imaju TV sa ravnim ekranom i kablovske programe, sef. Kupatila su savremeno opremljena, sa fenom i udobnim bade mantilima. Doručak je na bazi švedskog stola.

Leonardo Hotel City South 3*, https://www.leonardo-hotels.com/leonardo-hotel-munich-city-south Potpuno novi hotel u delu grada Obersendling, dobro povezan gradskim prevozom sa centrom grada i sajmom. Hotel ima 159 soba, klimatizovanih, sa prozorima sa duplim staklima. Sobe imaju radni sto, TV sa satelitskim i kablovskim programima, WiFi, aparat za kafu i čaj, radio, telefon, sef za lap top. Kupatila su sa tušem, imaju fen, besplatnu kozmetiku, uveličavajuće ogledalo. Doručak na bazi švedskog stola.

Martim Hotel 4* , https://www.maritim.de/de/hotels/deutschland/hotel-muenchen/unser-hotel?utm_campaign=yext&utm_source=mun, samo 300 m udaljen od glavne železničke stanice. Ima zatvoreni bazen i fantastičan pogled na grad sa terase na krovu, kao i gimnastičku salu i saunu koji mogu da se koristi uz doplatu. Sve sobe su renovirane 2012, klimatizovane su, imaju telefon, TV sa ravnim ekranom, mini bar, deo za sedenje, zvučno su izolovane. Kupatila su opremljena kadom ili tušem i imaju besplatnu kozmetiku. U hotelu je WiFi besplatan. Doručak na bazi švedskog stola.

Beograd, 29.01.2019. , Cenovnik br. 2

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.