Barcelona 30.04. do 04.05.2019

 LAST MINUTE PONUDA!!!

PRVOMAJSKI PRAZNICI
GARANTOVANI POLAZAK

B A R C E L O N A
Program putovanja avionom, 30.04.– 04.05.2019.
5 dana, 4 noćenja


Barcelona je glavni i najveći grad Katalonije, drugi po veličini grad Španije.Nalazi se na obali Mediterana što određuje istoriju ali i savremeni život grada. Istorija grada datira još iz rimskog perioda i do danas se mogu pratiti tragovi nasleđa različitih istorijskih perioda kroz koje je grad prolazio

Program putovanja
1. dan 30.04.2019 Beograd – Barcelona
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje za Barcelonu letom VY1287 u 21:50h, sletanje u Barcelonu 00:30h. Transfer do hotela. Noćenje.
2. dan 01.05.2019.Barcelona
Doručak. Polazak na razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jezik: Placa Espanya, Nacionalna palata, brdo Montjuic, potom Eixemplea, Placa Catalunya od koje polazi jedan od najlepših bulevara u Barceloni - Passeig de Gracia na kome se nalaze čuvene Gaudijeve gradjevine La Pedrera i Casa Batllo, Porto Olimpico, Sagrada Familia – grandiozno delo Gaudija...Razgledanje grada se završava kod Sagrada Familia. Fakultativno razgledanje parka Guell u pratnji vodiča na srpskom jeziku. Noćenje.
3. dan 02.05.2019.Barcelona.
Doručak. Slobodani dan za individualno upoznavanje sa gradom, ili, fakultativni celodnevni izlet u Gironu i Figueras: obilazak Girone, čija gotička katedrala i jevrejska četvrt spadaju među najočuvanije u Evropi, stare zidine grada… i Figuerasa, sa posetom muzeju Salvadora Dalija. Povratak u Barcelonu. Noćenje.
4. dan 03.05.2019. Barcelona
Doručak. Slobodani dan za individualno upoznavanje sa gradom,ili, fakultativni poludnevni izlet obilazak parkova Ciutadella, Tibidabo, “Pueblo Espanyol”: Ciutadella park je nastao u 19 veku, na površini od 70 hektara nalazi se gradski zooloski vrt, jezero, muzej i fontana koju je dizajnirao Josep Fontserè. Odlazak na vidikovac Tibidabo, najvišu tačku Barcelone odakle se pruža izvanredan pogleda na grad, Pueblo Espanyol je etno selo nastalo pocetkom 20 veka kao izložba koja je imala za cilj da prikaže raznovrsnost španske arhitekture. Noćenje.
5. dan 04.05.2019. Barcelona-Beograd
Doručak. Odjavljivanje iz hotela do 11.00h. Transfer od hotela do aerodroma u 15.30 časova. Poletanje za Beograd letom VY 1286 u 18:40, sletanje u Beograd u 21:10. Kraj svih usluga.

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi

Doplata za
jednokrevetnu sobu

MADANIS 4*

ND

435 €  405 €

170 €

 Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa Banke na dan uplate

Način plaćanja:

 • Gotovinski, na blagajni agencije u celosti ili 40% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora o putovanju i 60% najkasnije 20 dana pre putovanja.
 • Platnim karticama: VISA, Master, Maestro.
 • Na tekući račun agencije na osnovu predračuna
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Cena aranžmana uključuje:

 • Avio prevoz Beograd – Barselona – Beograd
 • 4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa 3*
 • Transfere u Barseloni aerodrom – hotel – aerodrom
 • Panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku.
 • Troškove organizacije aranžmana

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Aerodromske takse 90 € ( takse su podložne promeni).
 • Polisu međunarodnog putnog osiguranja.
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika.
 • Boravišne takse u Barceloni, 1.25 eur po osobi,dnevno.

Fakultativni izleti

 • Fakultativni izlet u Gironu i Figueras. Cena po osobi 75 € ( autobuski prevoz, lokalni vodič, ulaznice u muzej).
 • Poludnevni fakultativni izlet, obilazak tri parka Ciutadella, Tibidabo, Pueblo Espanyol. Cena po osobi 55 € (autobuski prevoz, lokalni vodič, ulaznice).
 • Fakultativno razgledanje parka Guell. Cena po osobi 15 eur (lokalni vodič, ulaznica i prevoz do parka)
 • Fakultativni izlet je planiran po završetku razgledanja grada. Putnici koji su uplatili fakultativni izlet će nastaviti vožnju do parka Guell. Povratak u grad metroom.

Minimuma za realizaciju fakultativnih programa po navedenim cenama je 15 učesnika.
Prijavu i uplatu izleta neophodno je izvršiti u agenciji prilikom prijave.
U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja uz dogovor sa putnicima

Opis hotela
Hotel Madanis 4*, Carrer de la Riera Blanca, 10, 08903 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona.
https://www.hotelmadanis.com/
Hotel Madanis je moderan i inovativni hotel koji se nalazi u blizini stadion FK-a Barselona Kamp Nou. Smešten je u četvrti Les Korts na jugoistoku Barselone, dobro je povezan linijama gradskog prevoza koje vode do kulturnog centra grada. Mnoge od najpopularnijih gradskih znamenitosti, poput obilaska stadiona i Gaudijeve zgrade Pedralbes, takođe su na nekoliko minuta šetnje od ovog hotela sa 4 zvezdice. Sve klimatizovane sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, wi-fi, mini-bar, kupatilo...U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola.

Napomena 
MINIMUM putnika za realizaciju aranžmana po navedenim uslovima je 15. U slučaju manjeg broja putnika, organizator može otkazati aranžman, najkasnije 7 dana pre započinjanja, ili, ponuditi prijavljenim putnicima novi program sa promenjenim uslovima - cenom putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda u realizaciji turističkih sadržaja. Organizator može realizovati putovanje i sa manjim brojem putnika uz minimalne, neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz prethodnu konsultaciju sa prijavljenim putnicima. Raspodela soba se vrši isključivo na recepciji pri dolasku. Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja,uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opšim uslovima putovanja agencije.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2019 od 24.01.2019. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih 
agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Polisa broj 300060573, od 25.01.2018. i Anex polise br.1 od 24.01.2019, Akcionarsko društvo “DDOR Novi Sad”.
Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.353/2010 od 19.02.2010.

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.