Zanzibar avionom 12 dana - 9 noćenja

Avionom - Individualno

Zanzibar je ostrvo u Indijskom okeanu i deo je istočno-afričke države Tanzanija. Prelepe bele peščane plaže predstavljaju raj za turiste. Zanzibar odlikuje tropska klima sa četiri jasne sezone. Dve suve sezone, jedna duža i jedna kraća, kao i dve kišne sezone, jedna kraća i jedna duža. Od juna do septembra je duga suva sezona. U ovom periodu je nebo kristalno plavo, i karakteristika za ovaj period je da su gužve manje nego u periodu kratke suve sezone u januaru i februaru. Od oktobra do decembra je period sa kartkotrajnim dnevnim pljuskovima, temperatura je do 30 stepeni i vlažnost vazduha je veoma visoka. Period od marta do maja se odlukje jakim monsunskim kišama, ali i dalje ima do 6 sunčanih sati tokom dana.

ZANZIBAR
12 dana /9 noćenja


Program

1. dan Beograd - Dubai 
Dolazak na aerodrom  “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje za Dubai avio kompanijom Fly Dubai (FZ746) u 14.00 časova, sletanje u Dubai u 21.15 časova,nastavak putovanja na Zanzibar letom (FZ 681)u 02.40 časova.
2. dan Zanzibar
Sletanje na Zanzibar u 07.30 časova, transfer od aerodroma do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. - 10 dan Zanzibar
Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
11 dan Zanzibar - Dubai - Beograd.
Doručak. Napuštanje soba sa stvarima do 12:00h. Prtljag je moguće ostaviti u hotelu u prostoru predviđenom za odlaganje prtljaga. Transfer do aerodroma na Zanzibaru. Čekiranje na let. Poletanje za Dubai letom (FZ 688) u 22.10 časova.
12 dan Beograd.
Nastavak putovanja za Beograd letom (FZ745) u 09.05 časova. Sletanje u Beograd u 13.05 časova.

                 

Naziv hotela / kategorija

usluga

tip sobe

Cena po osobi
9 noćenja

Langi Langi 3*, Nungwi polupansion Standard-pogled bašta od 850 USD
The Z Hotel 4*, Nungwi  polupansion Delux soba pogled bašta  od 1279 USD

Double Tree by Hilton 4* Nungwi

pun pansion

Soba pogled bašta

 od 1305 USD

Hideaway Of Nungwi Resort & Spa 5*, Nungwi

all inclusive Luxory Junior Suit od 1473 USD

Diamonds La Gemme  Dell Est 5*, Nungwi

all inclusive Villa Club  od 1677 USD 

                  *Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate

                                                            CENA AVIO KARTE SA SVIM TAKSAMA OD 677 EUR 

 CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u odabranom hotelu sa prikazanom uslugom
 • transfer aerodrom-hotel-aerodrom
 • troškove organizacije aranžmana
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • avio kartu sa aerodromskim taksama
 • viza za Tanzaniju 50 USD dobija se na aerodromu.
 • polisu međunarodnog osiguranja Delta Generali na osiguranu sumu do 35.000€ (za odrasle od 18 do 70 godina oko 1.2 € dnevno , za decu od 6 meseci do 18 godina oko 0.90 € dnevno , osobe preko 70 godina 3.2 € dnevno po osobi)
 • individualne troškove putnika

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

 • plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate
 • ugovoreni–započeti način plačanja se ne može naknadno menjati  
 • gotovinski: prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije mesec dana pre početka putovanja.
 • platnim karticama: VISA, Master, Maestro
 • na tekući račun agencije na osnovu predračuna
 • cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAPOMENE:
Za svaki upit proverava se raspoloživost željenog hotela. Osim navedenih hotela možemo ponudite i druge hotele različite kategorizacije i na različitim lokacijama u skladu sa zahtevima putnika.  Uslovi otkaza kod individualnih putovanja vezani su  za prodaju avio karata i rezervaciju hotelskog smeštaja. Avio karte na nižim ekonomski klasama se ne mogu otkazati ili zameniti kao ni aerodromske takse. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji.
Preporučujemo putnicima da se u agenciji informišu o osiguranje od otkaza putovanja.
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Po pravilu ulazak u sobe je prvog dana boravka posle 14:00h na dan dolaska, dok se poslednjeg dana boravka sobe napuštaju najkasnije do 12:00h.
Raspodela soba se vrši isključivo na recepciji pri dolasku (agencija će proslediti sve želje i zahteve putnika ukoliko su naznačene prilikom prijave, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste). U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2018 od 10.01.2018. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Polisa broj 300060573, od 25.01.2018, Akcionarsko društvo “DDOR Novi Sad”.
Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.353/2010 od 19.02.2010.

Cenovnik br.1 od 12.02.2018

 

Hoteli

Langi Langi 3*, Nungwi, http://www.langilangizanzibar.com/
Bungalovi Langi Langi Beach nalaze se na plaži Nungwi na severu Zanzibara. U okviru objekta nalazi se otvoren bazen i restoran. Objekat raspolaže sa 14 standardnih soba od kojih je 8 u manjim bungalovima a ostalih 6 u većim bungalovima, 6 soba sa pogledom na more i 13 suita.U hotelskom restoranu služe se jela lokalne i internacionalne kuhinje.
Standardna soba – klima, telefon,frižider, sef, balkon, kupatilo.
Usluga: polupansion (doručak i večera – izbor 3 jela)

The Z Hotel 4*, Nungwi, www.thezhotel.com
Hotel Z smešten je uz plažu u gradu Nungvi i poseduje bazen, mali spa centar i restoran s pogledom na Indijski okean. Udaljen je 2 km od centra grada Nungvi-a.
Delux soba pogled bašta - sobe se nalaze u prizemlju, klima, sat TV, mini bar, kupatilo, fen..

Double Tree by Hilton 4*, Nungwi www.doubletree3.hilton.com/en/hotels/tanzania
Odmaralište DoubleTree se nalazi na beloj peščanoj plaži smeštenoj u severnom delu Zanzibara. U okviru bujnih tropskih vrtova nalaze se otvoreni bazen i bar. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet. Časovi joge se održavaju ujutru na plaži, a u ponudi su takođe kozmetički i opuštajući tretmani.
Soba sa pogledom na baštu – površine 35 m2 , terasa, sat TV, wi-fi, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef, kupatilo, tuš, fen.

Hideaway Of Nungwi Resort & Spa 5*, Nungwi Road, Nungwi , Zanzibar, Tanzania, http://www.hideawaynungwi.com/en/
Hideaway of Nungwi 5*, Nungwi. Odmaralište Hideaway of Nungwi nudi luksuzne smeštajne jedinice sa privatnom terasom i pogledom na Indijski okean. Nalazi se na severozapadnoj obali Zanzibara na beloj peščanoj plaži, udaljen je 55 km od Stone Town-a. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, privatna plaža sa sportovima na vodi i ronilački centar, dečji klub (4-12 godina), dečji meni i bebisiting servis (uz doplatu). U sklopu odmarališta nalazi se glavni restoran, dva a-lacarte restorana, dva bara i jedan kafe. Hotel ima spa centar (uz doplatu), ponuda spa centra uključuje masaže i parno kupatilo. 
Luxury Junior Suite – (površine 45 metara kvadratnih), balkon, kupatilo, tuš, WC, bide, dva umivaonika, bade mantil, papuče, fen za kosu, TV, telefon, WiFi, DVD, klima uređaj, plafonski ventilator, minibar, aparat za čaj i kafu, sef, mreža za komarce, balkon.

Diamonds La Gemma dell'Est 5*, Nungwi, www.lagemmadellest.diamondsresorts.com
Odmaralište Diamonds La Gemma Dell’Est se nalazi 3 minuta hoda od plaže, usred tropskih vrtova i vodopada, na severozapadnoj obali Zanzibara. Gostima su na raspolaganju kompletno opremljen centar za sportove na vodi, spa centar i 4 restorana. U restoranima se služe jela raznovrsnih kuhinja. U jednom od 3 bara gostima su na raspolaganju kokteli i zabavni program uživo.Gosti mogu koristiti teniski teren i teretanu na otvorenom.
Villa Club sobe – pogled bašta, bračni krevet ili dva odvojena ležaja, klima, sef, sat TV, aparta za čaj i kafu, kupatilo sa tuš kabinom, bide, fen…

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.