Kipar

KIPAR
8 dana/7 nocenja
Individualni polasci avionom

Kipar je ostrvska država u Sredozemlju, 113 km južno od Turske i oko 120 km od sirijske obale. Zahvaljujući izuzetnoj klimi (340 sunčanih dana godišnje) i bogatom kulturnom nasledju Kipar je jedna od najpopularnijih turističkih odredišta u Sredozemlju. Glavni grad je Nikozija koji se nalazi u unutrašnjosti ostrva. Grad je podeljen na turski i grčki deo kao i celo ostrvo. Popularna letovališta su Aya Napa koju uglavnom posećuju mladi, Pafos poznat kao rodno mesto Afrodite najprestižnije je letovalište koje zbog egzotične prirode i bogatog kulturnog nasleđa privlači ogroman broj turista. Limasol se nalazi na južnom delu ostrva i drugi je po veličini grad na Kipru. U Limasolu se nalazi i srednjovekovni zamak Lemesos koji je bio mesto kraljevskog venčanja između Ričarda Lavljeg srca (kralja Engleske) i Berengarije od Navare, a danas je pretvoren u kiparski srednjevekovni muzej. Larnaka se nalazi na jugoistočnoj obali i jedan je od najstarijih gradova na Kipru u čiju luku pristaju luksuzne jahte. Turista uživaju u čistim plažama, kristalno plavom moru, bogatom noćnom životu i brojim festivalima.

Program putovanja
1.dan Beograd – Larnaka
Dolazak na aerodrom »Nikola Tesla« 2 sata pre poletanja na Kipar direktnim letom avio kompanije Wizz Air. Sletanje u Larnaku. Individualni transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2.- 7.dan Kipar
Doručak. Boravak u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.
8.dan Larnaka - Beograd
Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Prijava za let minimum 2 sata pre poletanja. Poletanje za Beograd direktnim letom avio kompanije Wizz Air. Sletanje u Beograd prema satnici iz avio karte.

RED LETENJA AVIO KOMPANIJE WIZZ AIR
Beograd – Larnaka : utorak, subota 12.20h – 15.50h
Larnaka – Beograd: utorak, subota 16.25h – 18.10h

Naziv hotela / kategorija

Usluga

Cena   po osobi u 1/2 sobi
7 noćenja

Blazer Residence Hotel 2*, Larnaka

ND

od 465 €

Constantiana Beach Hotel App 3*, Larnaka

ND

od 470 €

San Hall Hotel 3*, Larnaka

ND

od 575 €

Park Beach Hotel 3*, Limasol

ND

od 455 €

Ajax hotel 4*, Limasol

ND

od 550 €

Crown Plaza Limasol 4*, Limasol

ND

od 840 €

Bella Napa Bey 3*, Aya Napa PP od 550 
Amethyst Napa 4*, Aya Napa ND od 585 
Pavlo Napa Beach 4*, Aya Napa PP od 695 

                                        Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
• Avio kartu na relaciji Beograd –Kipar(Larnaka)– Beograd,
• Aerodromske takse
• 7 noćenja u odabranom hotelu u izabranom hotelu u standardnoj dvokrevetnoj sobi.
• Ručni prtljag dimenzija do 55x40x23cm do 10 kg
• troškove organizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
• transfere aerodrom-hotel-aerodrom.
• prtljag do 20 kg, oko 60 € po pravcu.
• polisu međunarodnog osiguranja Delta Generali na osiguranu sumu do 30.000€ (za odrasle od 18 do 70 godina oko 1.2 € dnevno , za decu od 6 meseci do 18 godina oko 0.90 € dnevno , osobe preko 70 godina 3.2 € dnevno po osobi)
• boravišne takse, koje se plaćaju na recepciji hotela
• individualne troškove putnika.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
• plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
• gotovinski: uplata u celosti prilikom prijave za putovanje.
• platnim karticama: VISA, Master, Maestro,Dina
• na tekući račun agencije na osnovu predračuna

Napomene:
Aranžman je radjen na bazi najnižih tarifa avio kompanije Wizz Air ukoliko nema mesta na kalkulisanoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu. Za svaki upit proverava se raspoloživost željenog hotela i tako se dobija konačna cena za traženi datum boravka.
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.

OPIS HOTELA

Larnaka
Blazer Residence Hotel 2*, Larnaka, http://blazerresidence.com/apartments/
Hotel Blazer Residence smešten je u centru Larnake. Svi apartmani su klimatizovani, sadrže kuhinju, frižider, kupatilo sa fenom, wi-fi, telefon, sef, balkon. Hotel je smešten u blizini niza atrakcija, uključujući Slano jezero, 2 tvrđave i marinu u Larnaki. U hotelu se služi buffet doručak.

Costantiana Beach Hotel Apartments 3*, Larnaka, http://costantianahotel.com/
Apart-hotel Costantiana nalazi se na samo nekoliko koraka od peščane plaže Mekenzi na Kipru, na 4.5 km od centra Larnake. Raspolaže smeštajnim jedinicama za samostalan boravak sa pogledom na more ili na okolinu. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
Svi studiji i apartmani u apart-hotel nude prostor za sedenje i čajnu kuhinju sa frižiderom i pločama za kuvanje. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima-uređaj, TV i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom., prostor za sedenje a pojedine smeštajne jedinice imaju i balkon. U hotelu se služi kontinentalni doručak.

Sun Hall Beach Hotel 4*, Larnaka, http://www.sunhallhotel.com.cy/location/
Hotel Sun Hall Beach smešten je na plaži Finikudes u Larnaki, oko 350 metara od centra Larnake, nalazi se 50 metara od prodavnica, barova, restorana.
Kompletno obnovljena Sun Hall Beach Hotel Apts. nudi sobe i apartmane koji mogu smestiti do 4 osobe. Apartmani su komforni i kompletno opremljeni plakarima, posuđem, ogledalima i kuhinjom ( frižider sa zamrzivačem, čaše, solje za kafu i caj, posuđe i pribor za jelo). Sve sobe imaju klimu i kupatilo. Uređene su u pastelnim bojama, imaju podne pločice i prostor za sedenje sa flat-screen TV-om. Pojedine smeštajne jedinice nude namešten balkon sa pogledom na Sredozemno more. U hotelu se služi buffet doručak.

Limasol
Park beach hotel 3*, Limasol, http://www.parkbeach.cy.net/
Hotel se nalazi na peščanoj plaza u Limasolu, udaljen je oko 3km od centra Limasola. Hotel raspolaže sa 111 soba. Sve sobe su klimatizovane. Sva soba ima sat tv, telefon, kupatilo, balkon ili terasu. U sklopu hotela nalazi se otvoreni bazen, sauna, teretana, restoran u kojem se služe jela kiparske i internacionalne kuhinje. Bar pored bazena nudi grickalice i pića, kao i živ muzički program tokom večeri. U neposrednoj blizini gosti mogu pronaći prodavnice i restorane. U hotelu se služi buffet doručak.

Ajax hotel 4*, Limasol, https://ajaxhotel.reserve-online.net/about
Hoel se nalazi na idealnoj lokaciji u srcu grada, nedaleko od glavnih gradskih atrakcija, u blizini glavnih trgovačkih ulica i znamenitosti poput Arheološkog muzeja, Starog grada i srednjovekovne tvrđave. Hotel raspolaže sa 176 elegantno nameštenih i klimatizovanih soba sa satelitskom televizijom. Svaka soba ima kupatilo sa fenom za kosu i balkon sa pogledom na hotelski vrt ili na grad. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. U sklopu hotela nalazi se fitnes klub, sauna, teniski teren, zatvoreni i otvoreni bazen.Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Larnaki. U hotelu se služi buffet doručak.

Crown Plaza Limasol 4*, Limasol, http://limassol.crowneplaza.com/
Hotel se nalaz na peščanoj plaži, 2 km od istorijskog centra Limasola i na 1 km od gradske četvrti poznate po brojnim prodavnicama. Objekat je renoviran 2012. godine. Hotel raspolaže sa 144 sobe.
Sobe su klimatizovane i elegantno uređene. Svaka soba ima sat tv, aparat za kafu, mini bar, kupatilo sa fenom za kosu, balkon... Gostima su takođe na raspolaganju bademantili, papuče i kompleti za spavanje Sleep Advantage. U sklopu hotela nalaze se 2 bazena, fitness centar, sauna, parno kupatilo... U hotelu se služi buffet doručak.

Aya Napa
Bella Napa Bey 3*, Aya Napa, http://bellanapa.com.cy/
Hotel sa nalazi se na samo 300 metara od plaže Aja Napa i na 1 km od centra grada. Hotel raspolaže sa 145 soba. Sve sobe su klimatizovane, sadrže sat tv, mini bar, pribor za čaj i kafu, kupatilo sa fenom za kosu, balkone a pojedine sobe imaju pogled na more. Hotel poseduje otvoreni bazen, terasu sa ležaljkama, teretana, sauna, parno kupatilo. Hotel Bella Napa Bay ima 2 restorana. Restoran Napa nudi tematski švedski sto svake večeri, dok u restoranu Belle možete jesti uz spektakularan pogled na Sredozemno more. U hotelu se služe obroci (doručak i večera) na bazi švedskog stola.

Amethyst Napa 4*, Aya Napa, http://amethyst-napa-spa.ayianapahotelsresorts.com/en/
Hotel je udaljen 900 metara od Water World-a u Aya Napi, 5 km od centra grada. Hotel raspolaže sa 115 soba. Sve sobe su klimatizovane, svaka ima sat tv, telefon, wi-fi, sef, kupatilo, balkon...U sklopu hotela nalazi se wellness centar, sauna, bazen, bar, dečije igralište.... U hotelu se služi buffet doručak.

Pavlo Napa Beach 4*, Aya Napa, http://www.hotelpavlonapa.com/
Hotel Pavlo Napa Beach je smešten na plaži u Aja Napi na Kipru, udaljen je 1.5 km od centra Aya Nape. Hotel raspolaže sa 147 soba. Sve sobe su klimatizovane. Svaka soba sadrži LCD TV, mini bar, wi-fi, sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu, terasu. U sklopu hotela nalazi se bazen, zatvoreni bazen sa toplom vodom, teretana, sauna, restorani, dečiji klub. U hotelu se služe obroci(doručak i večera) na bazi švedskog stola.

Napomena
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2017 od 04.01.2017. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Polisa broj 300055300, od 25.01.2017, Akcionarsko društvo “DDOR Novi Sad”.

Cenovnik od 03.05.2018.

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.