Stockholm

Stockholm predstavlja jedan od najlepših gradova Evrope... Glavni je grad Kraljevine Švedske i u njemu živi oko 2 miliona stanovnika. Smešten je na 14 ostrva, često je nazivan Venecijom severa. Stokholm su osnovali stari Normani i dugo vremena je bio prestonica njihovog kraljevstva. Danas je to grad čudesne lepote i sjajnih kulturno-istorijskih spomenika... U Stokholmu treba videti: Kraljevsku palatu - zvaničnu rezidenciju švedskih monarha, Kraljevsku Operu - jednu od najvećih kuća ovog tipa na svetu, Gotland Teatar, umetničku četvrt Skansen, najstariji deo grada poznat kao Riddarholemen, itd... Brojni tržni centri pružaju mogućnost za odličnu kupovinu, dok se na kraju dana možete zabaviti u nekom od popularnih klubova do kasno u noć.
 

STOCKHOLM - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020.

Program putovanja

1.dan Beograd – Stockholm
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" 2 sata pre poletanja za Stocholm direktnim letom avio kompanije Air Serbia. Sletanje u Stokholm. Individualni transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.-3. ili 4. dan Stockholm
Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Noćenje.

4. ili 5. dan Stockholm – Beograd
Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd direktnim letom avio kompanije Air Serbia. Sletanje u Beograd prema satnici iz avio karte.

Cena aranžmana uključuje izabrani broj noćenja sa doručkom i avio kartu sa svim taksama.

Naziv hotela / kategorija

Usluga

Cena po osobi u 1 / 2 sobi
3 noćenja

Cena po osobi u 1 / 2 sobi
4 noćenja

Ibis Styles Stockholm Odenplan 3*

ND

od 355 €

od 405 €

Lilla Radmannen 3*

ND

od 375 €

od 415 €

*Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • avio karta na relaciji Beograd - Stokholm - Beograd
 • aerodromske takse
 • 8 kg ručnog prtljaga - moguće doplatiti za prtljag do 23 kg
 • 3/4 noćenja sa doručkom u hotelu po izboru
 • troškove organizacije aranžmana
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • prtljag 1 kofer do 23 kg 
 • povratni transfer od aerodroma do hotela
 • polisu putnog osiguranja Generali ili Uniqa na osigruanu sumu do 30.000 
 • gradska taksa se plaća na recepciji hotela, po osobi, po danu u zavisnosti od kategorije hotela
 • individualne troškove putnika
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :
 • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje
 • Platnim karticama: VISA, Master, Maestro
 • Na tekući račun agencije na osnovu predračuna

Napomena za transfere 
Prilikom prijavljivanja za putovanje mozete rezervisati transfere aerodrom-hotel-aerodrom posredstvom nase agencije, za detaljnije informacije o cenama kontaktirajte agenciju.

Uslovi otkaza:
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku. 
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

Opis hotela

Hotel Ibis Styles Stockholm Odenplan 3*,Västmannagatan 61, Vasastan, 113 25 Stokholm, Švedska.
http://www.ibis.com/gb/hotel-8774-ibis-styles-stockholm-odenplan/index.shtml
Hotel je udaljen je 50 metara od stanice metroa Odenplan i stokholmske Opservatorije koja potiče iz 18. veka. Hotel poseduje 76 soba. Sobe su moderne uređene, svetle sa visokim plafonima i drvenim podovime. Sve sobe su klimatizovane, imaju TV, wi-fi, kupatilo…U hotelu se služi buffet doručak.

Lilla Radmannen 3* Rådmansgatan 67 & 69, Vasastan, 11360 Stokholm, Švedska
https://www.lillaradmannen.com
Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji uz Kraljičinu ulicu (Drottninggatan), poznatu ulicu za šoping. Metro stanica Rådmansgatan je udaljena 250 metara od hotela Lilla Rådmannen i nudi vezu sa Starim delom grada Stokholm, do kojeg se stiže za 5 minuta. Glavna železnička stanica u Stokholmu nalazi se na 15 minuta hoda. Hotel raspolaže sa 62 sobe.Uredne i lepo dizajnirane sobe imaju, bežični internet, TV, mini-bar i pribor za čaj/kafu. Pojedine sobe nude bade-mantile i papuče. U hotelu se služi buffet doručak.

 

 
 
 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.