Rim - individualno putovanje

Rim je glavni grad Italije, najnaseljeniji i najveći, sa preko 2,7 miliona stanovnika, lociran u centralnom delu Apeninskog polustrva, u regiji Lacio, na reci Tibar i legendarnih 7 brežuljaka. Istorija Rima traje već više od dve ipo hiljade godina što ga posle Atine stavlja na drugo mesto najstarijih evropskih prestonica. Bio je prestonica Rimske republike i Rimskog carstva, velikih sila antičkog doba, a od VIII veka područje novostvorene Papske države koja je postojala sve do 1870. godine. Danas se na području Rima nalazi Vatikan, najmanja država na svetu, na čijem je čelu Papa, te se Rim često pominje i kao prestonica dveju država. Istorijsko, kulturno, umetničko nasleđe, gastronomija, moda, blaga klima... učinili su da se Rim nađe među 10 najposećenijih gradova sveta i među tri najposećenija grada Evropske unije, pored Pariza i Londona. Istorijski centar grada je na listi svetske kulturne baštine UNESCO-a, Koloseum godišnje poseti oko 4,2 miliona posetilaca, Vatikan oko 4 miliona...

 RIM - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020

Program putovanja

Program putovanja 

1. dan Beograd - Rim 
Dolazak na  aerodrom “Nikola Tesla” 2 sata pre leta. Poletanje za Rim prema avio karti. Direktan let avio kompanijom Alitalia. Sletanje u Rim. Individualni transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje

2./3./4. dan Rim  
Doručak. Slobodno vreme za obilazak grada. Predlažemo da posetite Koloseum, Vatikan, Crkvu Svetog Petra, Sikstinsku kapelu, Španske stepenice i Španski trg, Trg Naroda, baroknu fontanu di Trevi, Panteon, umetnički Trg Navona

4./5. dan Rim - Beograd  
Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd prema avio karti. Sletanje u Beograd.

Cena aranžmana uključuje izbarani broj noćenja sa doručkom i avio kartu sa svim taksama.

Datum polaska Usluga Cena po osobi
 u dvokrevetnoj sobi hotelu 3* 
Cena po osobi 
 u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4*
Doplata za 1/1
sobu u hotelu 3*
Doplata za 1/1
sobu u hotelu 4*

4 dana / 3noćenja

ND od 309  od 350 €  75 €  80 €

5 dana / 4 noćenja

ND od 375  od 380  95  100 

 *Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS  na dan uplate

 
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
• Avio prevoz Beograd – Rim – Beograd
• Aerodromske takse
• 8 kg ručnog prtljaga - moguce je doplatit za prtljag do 23 kg 40€ za povratni let, odnosno 20 € po pravcu.
• 3 / 4 noćenja sa doručkom ( švedski sto) u dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu
• Troškove organizacije aranžmana
 
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
• Prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let , odnosno 20 € po pravcu
• Povratni transfer od aerodroma do hotela.
• Polisu međunarodnog osiguranja Generali ili Uniqa na osiguranu sumu do 30.000€.
• Gradska takse u Rimu 4 € za hotele 3* / 6 € za hotele 4* dnevno po osobi i obavezno se plaća u hotelu.
• Individualne troškove putnika.
 
Napomena za transfere u Rimu
Prilikom prijavljivanja za putovanje mozete rezervisati transfere aerodrom-hotel-aerodrom posredstvom nase agencije, za detaljnije informacije o cenama kontaktirajte agenciju.
Cena karta za voz Leonardo Express od aerodroma do Termini stanice  je oko 15 Eur po osobi u jednom pravcu.
 
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjom kursu NBS na dan uplate.
Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje.
Platnim karticama: VISA, Master, Maestro.
Na tekući račun agencije na osnovu predračuna.
 
USLOVI OTKAZA:
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.
 
NAPOMENA
Državljanima Republika Srbije nije potrebna viza za putovanje u zemlje Evropske unije. Važnost pasoša mora biti najmanje 3 meseca po završetku putovanja.
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.

Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

 

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

Opis hotela

Hoteli Lanac Raeli 4*
Hoteli Luce, Archimede, Noto i Lux
website: http://www.raelihotels.it 
Smešteni na samo 250 i 150 metara od železničke stanice Termini . Njihove klimatizovane sobe klasično su uređene i sve sadrže TV. Svaka soba nudi mini-bar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Hoteli Luce i Archimede smešteni su u zgradama iz XIX veka, koje su potpuno renovirane. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u sali za doručak . Boraveći u ovim hotelima imaćete odlične saobraćajne veze za ceo Rim.

Hoteli Lanac Raeli 3*
Hoteli Lazio, Siracuza, Regio i Floridia
Hoteli se nalaze se na 5 – 10 minuta hoda od železničke stanice Termini. Hoteli nude udoban prostor u lobiju i klimatizovane sobe sa TV-om. Sobe su tradicionalno uređene. Svaka soba ima sopstveno kupatilo opremljeno fenom za kosu i toaletnim priborom. Doručak se služi na bazi švedskog stola. 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.