Prag - avionom individualni polasci

Prag je glavni grad Republike Češke, podignut je na obalama reke Vltave, sa dvorcem na stenovitom uzvišenju. Prag predstavlja veličanstven spoj prirode i arhitekture, glavni je privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike, podeljen je na nekoliko celina: Stari grad, Novi grad, Hradčani i Mala strana. Od 1992. stari deo Praga je na UNESCO-voj listi svetske baštine.

PRAG - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020.

Program putovanja

Program putovanja
1. dan Beograd - Prag 
Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” 2 sata pre leta. Poletanje za Prag prema avio karti. Direktan let avio kompanijom Air Serbia. Sletanje u Prag. Individualni transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2./3./4. dan Prag
Doručak. Slobodno vreme za obilazak grada. Predlažemo da posetite: Praški dvorac, katedralu Sv. Vida, baziliku Sv. Djordja, Zlatnu ulicu, Starogradski trg na kome se nalazi astronomski sat, Karlov most, Venceslavov trg... Noćenje.
4./5. dan Prag - Beograd 
Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd prema avio karti. Sletanje u Beograd.

Cena aranžmana uključuje izbarani broj noćenja sa doručkom i avio kartu sa svim taksama.
Cena aranžmana je izražena u EUR, po osobi, u dvokrevetnoj sobi.

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
3 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
4 noćenja

Arkada 4*

ND

od 309 €

od 349 €

Carlton 4*

ND

od 319 €

od 359 €

Boutigue hotel Seven Days 4*

ND

od 354 €

od 384 €

Leon D Oro 4*

ND

od 379 €

od 409 €

Jednokrevetna soba na upit

*Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
• avio karta Beograd – Prag – Beograd sa aerodromskim taksama
• 8 kg ručnog prtljaga - moguce je doplatit za prtljag do 23 kg, 40€ za povratni let
• 3 / 4 noćenja sa doručkom (švedski sto ili kontinetalni doručak) u izabranom hotelu
• troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
• prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let
• povratni transfer od aerodroma do hotela
• polisu međunarodnog osiguranja Generali ili Uniqa na osiguranu sumu do 30.000€
• gradska takse u Pragu oko 1.20 € po osobi, dnevno, plaća se na recepciji hotela
• individualne troškove putnika

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :
• Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
• Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje
• Platnim karticama: VISA, Master, Maestro
• Na tekući račun agencije na osnovu predračuna

Napomena za transfere 
Prilikom prijavljivanja za putovanje mozete rezervisati transfere aerodrom-hotel-aerodrom posredstvom nase agencije, za detaljnije informacije o cenama kontaktirajte agenciju.

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

Opis hotela

OPIS HOTELA

Hotel Arkada 4*, Balbinova 8, Prag.
https://www.arkadahotel.cz/
Hotel se nalazi u srcu četvrti Kralovske Vinohradi, na samo 4 minuta hoda od Trga Sv. Vaclava. Najvažnije znamenitosti centra Praga, uključujući Staromjestske namjesti, Narodno pozorište i rodnu kuću Franca Kafke, udaljene su 20 minuta hoda od hotela. Hotel raspolaže sa 35 soba, sve sobe su klimatizovane, svaka ima telefon, TV, radni sto, sopstveno kupatilo.... U hotelu se služi kontinetalni doručak.

Hotel Carlton 4*, Taboritska 18, Prag,
https://www.hotelcarltonprague.cz/en/
Hotel Carlton je udaljen je 4 stanice vožnje tramvajem ili 5 minuta hoda od centra Praga. Tramvajska stanica se nalazi u blizini hotela, glavna železnička stanica i linija C podzemne železnice udaljene su na samo 7 minuta od hotela. Hotel ima 49 soba, sve sobe su klimatizovane, svaka ima tv, telefon, mini-bar, wi-fi, kupatilo. U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola.

Boutique hotel Seven days 4*, Žitná 46/572, Prag, 12000,
https://www.hotelsevendays.cz/
Butik hotel Seven Days je smešten u zgradi iz 19. veka, u delu grada koji je pod zaštitom države. Udaljen je 200 metara od Narodnog muzeja u Pragu. Stanica metroa Narodni muzej udaljena je 200 metara. Trg Sv. Vaclava, nalazi se na 5 minuta hoda od hotela, do Staromjetske namjesti stiže se za 5 minuta pešice. Sve sobe su klimatizovane, svaka ima tv, telefon, wi-fi, kupatilo. U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola.

Hotel Leon D’Oro 4*, Havelská 29, Prag,
https://www.pragueleondoro.com/
Hotel Leon D´Oro se nalazi u nedavno renoviranoj istorijskoj zgradi u srcu Praga, na manje od 5 minuta hoda od Trga Staromjetske namjesti i od Trga Sv. Vaclava. Stanica metroa Mustek se nalazi na svega 2 minuta hoda od hotela Leon D´Oro. Sve sobe su klimatizovane, svaka ima tv, telefon, mini-bar, wi-fi, kupatilo. U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola.

 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.