Pariz-individualno putovanje

Pariz, grad svetlosti! Koja je vaša prva asocijacija kada kažemo Pariz? Romantičan ambnijent, spomenici kulture iz različitih istorijskih perioda, Jelisejska polja, Ajfelov toranj, zgrada Invalida, Dvorac i muzej Luvr, jedan od 3 najveća na svetu, mostovi na Seni, živopisni Monmartr, Versaj u neposrednoj blizini, Diznilend?

PARIZ - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020

Program putovanja

1. dan Beograd - Pariz
Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje za Pariz prema avio karti. Sletanje u Pariz, individualni transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. 
2. - 3/4 dan Pariz
Doručak.Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilazak grada.Predlažemo da posetite:Trg Vandom, Luvr,Trg Konkord,Jelisejska polja,Trijumfalnu kapija,Trokadero, katedralu Notr-Dam.... Noćenje. 
4/5 dan Pariz - Beograd
Doručak.Napuštanje soba sa stvarima do 12:00h.Prtljag je moguće ostaviti u hotelu u prostoru predviđenom za odlaganje prtljaga. Individualni transfer do aerodroma. Čekiranje na let. Poletanje za Beograd. Sletanje u Beograd (vreme sletanja prema avio karti).

Cena aranžmana uključuje izbrani broj noćenja sa doručkom i avio kartu sa svim taksama

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
3 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
4 noćenja

Hotel  Timhotel Paris Place d’Italiy 3*3*

ND

od 429 €

od 475 €

Astotel-hotel Lorette 3*

ND

od 439 €

od 485 €

Astotel-hotel Monterosa 3*

ND

od 450 €

od 500  €

Jednokrevetna soba na upit

*Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

CENA ARNŽMANA UKLJUČUJE:

 • avio karta Beograd – Pariz – Beograd
 • aerodromske takse
 • 8 kg ručnog prtljaga - moguće je doplatit za prtljag do 23 kg, 40€ za povratni let.
 • 3/4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu po izboru
 • troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let
 • povratni transfer od aerodroma do hotela
 • polisu međunarodnog osiguranja Generali ili Uniqa na osiguranu sumu do 30.000€
 • Gradska takse za hotele u Parizu - plaća se na recepciji hotela, oko 1,9 eur po osobi, dnevno

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :

 • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje
 • Platnim karticama: VISA, Master, Maestro
 • Na tekući račun agencije na osnovu predračuna

Napomena za transfere 
Prilikom prijavljivanja za putovanje mozete rezervisati transfere aerodrom-hotel-aerodrom posredstvom nase agencije, za detaljnije informacije o cenama kontaktirajte agenciju.

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
Državljanima  Republika Srbije nije potrebna viza za putovanje u zemlje Evropske unije. Važnost pasoša mora biti najmanje 3 meseca po završetku putovanja.
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

Opis hotela

Timhotel Paris Place d’Italiy 3*-https://www.timhotel.com/fr/timhotel-paris-place-d-italie_33 , 178 Boulevard Vincent Auriol, 75013 Paris, France, tel: +33 1 44 24 01 01. Nalazi se na Place d’Italie, odlična lokacija u centru Patiza. Na samo 2 min.pešice, nalaze se trendi šoping selo Buttes-aux-Cailles i Kineska četvrt. Hotel je klimatizovan. Sve sobe imaju orman ili garderobu, sef, telefon, TV sa ravnim ekranom i satelitskim i kablovskim kanalima, aparat za čaj i kafu. Kupatila su opremljena tušem ili kadom, imaju fen. U hotelu se služi doručak tipa švedski sto. Hotel ima besplatan WiFi.

Astotel Monterosa 3*, 30 Rue la Bruyère, 75009 Paris.
https://www.astotel.com/hotel/monterosa/overview#utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=mybusiness_monterosa
Hotel Monterosa se nalazi na 10 minuta hoda od Galerije Lafajet, na 5 minuta hoda od bazilike Svetog srca na Monmartru. Metro stanica Sen Žorž (Saint George) udaljena je 200 metara od hotela i omogućava vam da stignete do svih delova Pariza. Sve sobe hotela Monterosa su zvučno su izolovane i uređene u različitim tonovima, svaka soba ima flat-screen TV sa satelitskim kanalima, kupatilo... U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola.

Astotel Lorette 3*, 36 Rue Notre Dame de Lorette, 75009 Paris.
https://www.astotel.com/hotel/loretteopera/overview#utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=mybusiness_lorette
Hotel se nalazi na 15 minuta hoda od Monmartra i Bazilike Svetog Srca. Metro stanica Sen Žorž (Saint George) udaljena je 100 metara od hotela. Sve sobe su klimatizovane, svaka ima tv sa satelitskim kanalima, wi-fi, mini bar, kupatilo sa fenom za kosu. U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola.

 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.