Lisabon - individualno putovanje

 

Lisabon je glavni grad Portugala. Nalazi se na obali Atlantika na ušću reke Težo, što opredeljuje njegovu burnu istoriju i razvoj. Stari univerzitetski centar, polazište mnogih moreplovaca, trgovački centar... Lisabon je moderan grad opuštene atmosfere, sa prebogatim istoriskim nasleđem...

 LISABON - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020


Program putovanja

1. dan Beograd - Lisabon
Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje za Minhen ili Frakfurt (prema avio karti). Nastavak putovanja za Lisabon. Sletanje u Lisabon, individualni transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2. - 3/4 dan Lisabon
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.
4. /5.  dan Lisabon - Beograd.
Doručak. Napuštanje soba sa stvarima do 12:00h. Prtljag je moguće ostaviti u hotelu u prostoru predviđenom za odlaganje prtljaga. Individualni odlazak na aerodrom 2 sata pre leta. Čekiranje na let. Poletanje za Minhen ili Frankfurt. Nastavak putovanja  za Beograd. Sletanje u Beograd.

Cena aranžmana uključuje izbrani broj noćenja sa doručkom i avio kartu sa svim taksama.

Naziv hotela / kategorija

Usluga

Cena   po osobi u 1/2 sobi
3 noćenja

Cena   po osobi u 1/2 sobi
4 noćenja

Duas Nacoes 2*

ND

od 455 €

od 520 €

Luxe By Turim Hoteis 2*

ND

od 485 €

od 530 €

Roma 3*

ND

od 490 €

od 550 €

Florida 4*

ND

od 505 €

od 565 €

NH Campo Grande 4*

ND

od 519 €

od 590 €

Fontana Park by Hilton 4*

ND

od 525 €

od 595 €

* Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
* Cene zavise od datuma polaska, popunjenosti hotela i raspolozivih avio karata.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • avio prevoz Beograd – Lisabon – Beograd
 • aerodromske takse
 • ručni prtljag do 8 kg.
 • 3/4 noćenja sa doručkom (bife ili švedski sto) u hotelu po izboru
 • troškove organizacije aranžmana
 • boravišne takse

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • polisu međunarodnog putnog osiguranja Uniqa ili Generali
 • transfere od aerodroma do hotela 
 • prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let
 • individualne troškove putnika
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :
 
 • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
 • Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje.
 • Platnim karticama: VISA, Master, Maestro.
 • Na tekući račun agencije na osnovu predračuna.

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

 

Hoteli

Hotel Duas Nacoes 2* Rua Vitória 41, 1100-618 Lisboa
http://www.duasnacoes.com/hotel-overview.html
Smešten u srcu starog Lisabona, hotel Duas Nacoes Residence kombinuje tradicionalnu arhitekturu sa modernim nameštajem. Smešten na uglu ulica Rua Augusta i Rua da Vitorija, i na 5 minuta od stanice metroa Rosijo, na pešačkoj udaljenosti od dvorca Sv. Đorda, kvartova Alfama i Murarija kao i od predela reke u Lisabonu koji je poznat po noćnom životu. Hotel Duas Nações Residence se nalazi na 10 km od međunarodnog aerodroma u Lisabonu. Recepcija radi 24 sata dnevno a u okviru objekta su na raspolaganju iznajmljivanje automobila i usluge čuvanja dece. Hotel nudi sobe sa radiom i TV-om sa satelitskim kanalima.

Luxe Hotel By TURIM Hotels 2*, Rua Passos Manuel 28, 1150-260 Lisboa  
http://www.turim-hotels.com/  
Luxe Hotel se nalazi u starom gradskom jezgru Lisabona u blizini stanice metroa Anjos, a centar Lisabona je na pešačkoj udaljenosti. Park Eduardo VII i Avenija slobode se nalaze na manje od 2 km od hotela. Luxe Hotel By Turim Hoteis nudi savremene sobe uređene elegantnim nameštajem u bojama zemlje. Svaka soba ima satelitsku televiziju i moderna kupatila. Besplatni bežični internet je na raspolaganju u čitavom hotelu. Gosti mogu uživati svakog dana u kontinentalnom doručku. Hotel ima i bar.

Hotel Roma 3*, Avenida de Roma 33, 1749-074 Lisboa     
http://www.hotelroma.pt/
Hotel Roma se nalazi u ekskluzivnoj četvrti Alvalade u Lisabonu, blizu brojnih pozorišta i restorana. Hotel je na svega 5 minuta hoda udaljen od stanice metroa Roma, a do lisabonskog aerodroma Portela kolima možete stići za 10 minuta. Nudi prostrane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Sve sobe hotela Roma imaju TV sa satelitskim kanalima, radni sto i sopstveno kupatilo sa kadom. Neki tipovi soba takođe imaju sopstveni balkon i zaseban dnevni boravak. Hotel poseduje solarijum i restoran koji služi jela internacionalne kuhinje.Pored odličnog izbora portugalskih vina, restoran hotela Roma nudi raznovrsna jela. Na raspolaganju vam je i rum servis.

Hotel Florida 4*, Rua Duque de Palmela 34, 1250-098 Lisboa
http://hotelflorida.lisbonhotels.it/

Hotel Florida se nalazi u centru Lisabona, 2 minuta hoda od trga Marques de Pombal i njegove metro stanice, 5 minuta od Liberdade avenije koja ima širok izbor prodavnica, kafića i restorana. Park Eduardo VII je takodje na 5 minuta hoda. Jedinstveno uređeni enterijer hotela ima temu vintage bioskopa u svojim sobama i zajedničkim prostorijama. Gosti mogu boraviti u sobama posvećenim Merlin Monro, Alfredu Hičkoku ili filmskim klasicima kao što su Kazablanka. Svaka renovirana soba ima s TV ravnog ekrana i mini bar. Svietla prostorija za obroke ima klavir i panoramski pogled na Marques de Pombal trg.

NH Campo Grande 4*, Campo Grande 7, 1700-087 Lisboa
http://www.nh-hoteles.pt/hotel/nh-lisboa-campo-grande
Hotel se nalazi se u neposrednoj blizini Campo Grande Parka, 5 minuta vožnje od aerodroma Lisabon. Marques de Pombal je na manje od 10 minuta vožnje. Preko puta hotela nalazi se metro stanica Entrecampos. Sve sobe u hotelu NH Campo imju dobro opremljen mini bar, kablovsku TV, besplatni bežični internet i udobnu fotelju u prostoru za sedenje. Hotel takodje poseduje teretanu i saunu.

DoubleTree Fontana park by Hilton 4*, Rua Engenheiro Vieira da Silva 2, 1050-105 Lisboa
http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/portugal/doubletree-by-hilton-hotel-lisbon-fontana-park-LISFPDI/index.html
Smešten u srcu Lisabona, na 5 minuta šetnje od stanice metroa Saldanja, na manje od 10 minuta šetnje od trga Markiza de Pombala i četvrti Bairo Alto. Međunarodni aerodrom Lisabon udaljen je samo 6 km. Ovaj elegantni dizajn hotel nudi unutrašnji vrt sa vodopadom i izbor od 2 restorana. Sobe  hotela Fontana Park krasi savremen dekor u beloj, crnoj i sivoj boji. Sve sobe sadrže plazma TV sa filmovima na zahtev, klima-uređaj i mini-bar. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa kadom i tušem. U restoranu Saldahna Mar služi se portugalska i mediteranska kuhinja, dok restoran Bonsai nudi savremena japanska jela. Nakon obroka se možete opustiti uz koktel u mirnom vrtu.

 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.