Istanbul - individualno putovanje

 

ISTANBUL - Na mestu gde se, i fizički i duhovno, susreću dva kontinenta, proteže se Istanbul, velegrad, sa oko 13 miliona stanovnika, koji pleni prostranstvom i životom, moderan grad koji se nije odrekao tradicije. Na panorami Istanbula su jasno uočljivi nebrojeni minareti, ali i moderni neboderi u staklu, a mogu se videti i velelepne građevine koje se vekovima nadnose nad Bosforom. Grad koji leži na dva kontinenta kroz vekove je bivao prestonica čak tri moćne imperije. Najpre je od Rima preuzeo tron Rimskog carstva, zatim je bio prestoni grad Vizantije, a potom i Otomanske imperije. Carstva su se rušila, ali je grad, poznat kao Vizantion, Konstantionopolis i konačno Istanbul, nastavljao da živi, a novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo, nigde nisu tako isprepletane i neraskidivo povezani kao u Istanbulu.

ISTANBUL - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020

Program putovanja

1. Dan Beograd – Istanbul
Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje za Istanbul na letovima Turkish airlines-a. Nakon sletanja u Istanbul, individualni transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2. - 3. / 4. Dan Istanbul
Doručak. Slobodno vreme za shoping i individualni obilazak grada. Predlažemo da posetite neke od brojnih znamenitosti ovog prelepog grada; Plavu džamiju, Aja Sofiju, Topkapi palatu, Dolmabahče palatu… Noćenje.
4. / 5. dan Istanbul – Beograd
Doručak. Napuštanje soba sa stvarima do 12:00h. Prtljag je moguće ostaviti u hotelu u prostoru predviđenom za odlaganje prtljaga. Slobodno vreme za shoping do polaska na aerodrom. Individualni transfer do aerodroma. Čekiranje na let. Poletanje za Beograd prema avio karti. Sletanje u Beograd.

Cena aranžmana uključuje izbrani broj noćenja sa doručkom i avio kartu sa svim taksama.

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
3 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
4 noćenja

Klas  3*

ND

od 255 €

od 290 €

Buyuk Sahinler 4*

ND

od 269 €

od 299 €

Grand Yavuz 4*

ND

od 270 €

od 305  €

Grand Bayazid  4*

ND

od 325 €

od 365 €

 Jednokrevetna soba na upit

*Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • avio karta Beograd – Istanbul – Beograd
 • aerodromske takse
 • 8 kg ručnog prtljaga, predat prtljag do 30 kg.
 • 3/4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu po izboru
 • troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • povratni transfer od aerodroma do hotela
 • polisu međunarodnog osiguranja Generali ili Uniqa na osiguranu sumu do 30.000€
 • gradska takse za hotele u Istanbulu

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :

 • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje
 • Platnim karticama: VISA, Master, Maestro
 • Na tekući račun agencije na osnovu predračuna

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

Hoteli

Buyuk Sahinler 4* Mesih Paşa Mh, Mesihpaşa Cd No:73, 34134, Istanbul
http://www.hotelbuyuksahinler.com.tr/  
Ovaj hotel je smešten na odličnoj lokaciji, na 2 minuta hoda od Laleli džamije, stanica metroa Aksaraj udaljena je 700 metara od hotela, obezbeđuje vam lak pristup Palati Topkapi i Aja Sofiji. Sobe hotela Buyuk Sahinler poseduju besplatan bežični internet, klima-uređaj i modern uređena kupatila. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana u salonu za doručak hotela Buyuk Sahinler. Za ručak i večeru možete posetiti prozračan restoran, a kafu možete popiti u modernoj kafeteriji i baru. Besplatna kafa služi se svakog dana od 17:00 do 18:00. U sklopu objekta nalaze se lekar i prodavnica poklona.Suvenire možete kupiti na Kapali čaršiji, udaljenoj 7 minuta hoda.

Grand Bayazid 4*, Mimar Kemalettin Mh., Abu Hayat Sk No:5, 34490 İstanbul,
http://www.hotelbeyazid.com/
Ovaj hotel se nalazi u centru, na 2 minuta od Kapali čaršije i na 10 minuta od Plave džamije i Aja Sofije. Hotel Grand Bayazid raspolaže klimatizovanim sobama, koje sadrže mini-bar, TV i prostor za sedenje sa stočićem za kafu i besplatan bežični internet. U restoranu hotela služe se raznovrsna jela internacionalne kuhinje, pripremljena od svežih sezonskih proizvoda. U baru Blue možete uživati u osvežavajućim pićima i laganim obrocima.Sadržaji za opuštanje u hotelu Grand Bayazid obuhvataju tursko kupatilo, hidromasažnu kadu, saunu i parno kupatilo. Maseri nude niz opuštajućih tretmana. Hotel poseduje i teretanu. Ponuda hotela takodje uklučuje  usluge menjačnice i recepciju koja radi non-stop.

Hotel Klas 4*, Harikzedeler Sok No 48 Laleli, Istanbul, http://www.klashotel.com.tr/index.html
nalazi se u delu grada pod nazivom Aksaray – Laleli, na oko 1 km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2 km od istorijskog dela Istanbula, odnosno trga Sultanahmet na kojem su smeštene najznačajnije znamenitosti (Aja Sofija, Topkapi palata, Cisterna, Plava Džamija). U blizini hotela se nalaze mnogobrojne prodavnice i restorani. Udaljen je 200 m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobraća moderan tramvaj linija T1, sa kojim možete stići do najzačajnihih znamenitosti (Aja Sofija, Topkapi palata, Plava džamija), Velikog Bazara, luke Eminonu, Galata Mosta, Kabataša i potom žičarom do trga Taksim – centra evropskog modernog dela Istanbula. U okviru hotela se nalazi se, recepcija,restoran, bar, sauna i otvoreni bazen. Hotel raspolaže sa 145 soba. Svaka soba ima kupatilo sa fenom za kosu, klimu, besplatan WiFi internet, telefon,mini bar i sef uz doplatu. Doručak na bazi švedskog stola.

Grand Yavuz 4*, http://www.grandyavuzhotel.com, Piyerloti Caddesi No. 51 Sultanahmet 34126 Istanbul
Ovaj udoban istanbulski hotel, sa tek renoviranim sobama i apartmanima tipa "suite", odlikuje spoj elegancije i luksuza. Hotel se nalazi u gradskoj četvrti Sultanahmet,do Plave džamije, Aje Sofije i Palate Topkapi možete stići nakon šetnje od oko 10 minuta. Hotel poseduje 111 soba. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane sadrže mini bar, TV, wi-fi, sef, kupatilo…U sklopu hotela nalazi se hotelski klubu zdravlja, koji sadrži saunu, tursko kupatilo, hidromasažnu kadu i usluge masaže. U hotelskom restoranu se služi buffet doručak.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.