Barcelona - individualno putovanje

Barcelona je glavni i najveći grad Katalonije, drugi po veličini grad Španije. Nalazi se na obali Mediterana što određuje istoriju, ali i savremeni život grada. Istorija grada datira još iz rimskog perioda i do danas se mogu pratiti tragovi nasleđa različitih istorijskih perioda kroz koje je grad prolazio.

BARCELONA - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020.

Program putovanja

1. dan Beograd - Barcelona
Dolazak na aerodrom  “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje za Barcelonu prema avio karti. Sletanje u Barcelonu, individualni transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. 
2. - 3/4 dan Barcelona
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilazak grada. Predlažemo da posetite katedralu Sagrada Familia, delo čuvenog arhitekte Gaudija, zatim Gaudijeve građevine La Pedrera i Casa Batllo, park Guell; muzej Pabla Pikasa, stadion fudbalskog kluba Barcelona “Camp Nou” ...  Noćenje. 
4/5 dan Barcelona - Beograd
Doručak. Napuštanje soba sa stvarima do 12:00h. Prtljag je moguće ostaviti u hotelu u prostoru predviđenom za odlaganje prtljaga. Individualni transfer do aerodroma. Čekiranje na let. Poletanje za Beograd. Sletanje u Beograd (vreme sletanja prema avio karti).

Cena aranžmana uključuje izbrani broj noćenja sa doručkom i avio kartu sa svim taksama.

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
3 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
4 noćenja

Hotel Glòries 3*

ND

od 385 €

od 435 €

Silken Sant Gervasi 3*

ND

od 390 €

od 435 €

Catalonia Park Putxet 4*

ND

od 399 €

od 469  €

Abba Sants 4*

ND

od 410 €

od 479 €

Jednokrevetna soba na upit

*Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • avio karta Beograd – Barcelona – Beograd
 • aerodromske takse
 • 8 kg ručnog prtljaga - moguće je doplatit za prtljag do 23 kg, 40€ za povratni let.
 • 3/4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu po izboru
 • troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let
 • povratni transfer od aerodroma do hotela
 • polisu međunarodnog osiguranja Generali ili Uniqa na osiguranu sumu do 30.000€
 • Gradska takse za hotele sa 2* i 3* iznosi 0,75€, za hotele sa 4* iznosi 1,25€ po osobi po noćenju i plaća se na recepciji hotela

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :

 • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje
 • Platnim karticama: VISA, Master, Maestro
 • Na tekući račun agencije na osnovu predračuna

Napomena za transfere 
Prilikom prijavljivanja za putovanje mozete rezervisati transfere aerodrom-hotel-aerodrom posredstvom nase agencije, za detaljnije informacije o cenama kontaktirajte agenciju.

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

Opis hotela

Hotel Glòries 3*, Padilla, 173, Ešample, 08013 Barselona, https://hotelglories.com/en/
Hotel je smešten na 200 metara od Arene Monumental u Barseloni i na 12 minuta od Sagrade familije. Nalazi se na svega 3 minuta hoda od stanice metroa Monumental, od koje se može direktno stići do Trga Katalonija. Od hotela se lako dolazi do četvrti visoke tehnologije Distrikt 22@ i Tornja Agbar. Katalonsko narodno pozorište i Koncertna dvorana Auditori udaljeni su samo 400 metara. Sve sobe nude klima-uređaj i grejanje, TV sa satelitskim kanalima i besplatan bežični internet. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

Silken Sant Gervasi 3*, Sant Gervasi de Cassoles, 26, Sarrià-St. Gervasi, 08022 Barcelona, www.hoteles-silken.com
Hotel je smešten u mirnom delu grada, na 15 minuta hoda od parka Guelj. Stanica El Pučet sa direktnim pristupom centru grada se nalazi 50 metara od hotela. San Đervasi u Barseloni i nudi moderne sobe sa besplatnim internetom. Doručak se služi na bazi švedskog stola, a piće i užina su vam na raspolaganju tokom čitavog dana. Sobe sadrže besplatan sef i klima-uređaj. Mermerno kupatilo raspolaže i fenom za kosu.

Catalonia Park Putxet4*- Putget, 68, Sarrià-St. Gervasi  http://putxet.barcelonahotels.it/
Hotel se nalazi u mirnom, stambenom delu Barselone, udaljen od najbliže metro stanice svega 500 metara. Čuveni Gaudijev park Gudelj se nalazi u neposrednoj blizini hotela,a u susednoj četvrti Grasija se nalazi veliki broj barova, restorana i kafea. Sve sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima, a svako kupatilo je kompletno opremljeno sa fenom za kosu. U trpezariji hotela možete uživati u doručku na bazi švedskog stola, a u hotelskom snack baru se služe laganija jela.


Abba Sants 4*, Numancia, 32, Sants-Montjuïc, 08029 Barcelona, www.abbahoteles.com
Hotel se nalazi na 5 minuta šetnje od Glavne železničke stanice u Barseloni i stanice metroa Sants Estasio odakle polaze brzi vozovi AVE-a i direktni vozovi do aerodroma. Do centra grada metroom možete stići za 10 minuta. Sobe imaju klima-uređaj, besplatan wi-fi i satelitske kanale. Uz doplatu je moguć i parking. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.