Atina

Atina je glavni i najveći grad Grčke. Atina je jedan od najstarijih svetskih gradova, čija se istorija beleži preko 3.400 godina. Grad je dobio ime po boginji zaštitnici Atini. Tokom Zlatnog doba, u 5. i 4. veku p.n.e, ovde su postavljene osnove današnje zapadne civilizacije. Iz tog razdoblja u Atini je ostalo mnogo prelepih primera arhitekture, vajarstva, slikarstva, pesničke, govorničke i dramske umetnosti. Biser arhitekture je Akropolj, koji je priznat kao jedan od najboljih primera klasične grčke umetnosti i arhitekture. Grad je takođe kolevka demokratije, centar ekonomskog, finansijskog, industrijskog, političkog i kulturnog života u Grčkoj. Nakon obilaska muzeja Akropolja i ostataka hramova, trebalo bi se uputiti ka Plaki, koja je najstariji, a prema mišljenju mnogih, i najlepši deo grada.
 

ATINA - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020.

Program putovanja

1.dan Beograd – Atina 
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" 2 sata pre poletanja za Atinu direktnim letom Er Srbije. Sletanje u Atinu (satnica prema avio karti i zavisi od datuma putovanja). Individualnio transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2.-3. ili 4. dan Atina
Doručak. Posle doručka slobodno vreme za individualnu posetu gradu. Noćenje.
4. ili 5. dan Atina – Beograd
Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd direktnim letom Er Srbije. Sletanje u Beograd prema satnici iz avio karte.

Cena aranžmana uključuje izabrani broj noćenja sa doručkom i avio kartu

Hoteli

Usluga

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
3 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2 sobi
4 noćenja

Acropolis Hill 3*

ND

od 290 €

od 340 €

Acropolis Select 3*

ND

od 335 €

od 375 €

Zafolia 3*

ND

od 385 €

od 435 €

*Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 

• Avio kartu na relaciji Beograd – Atina – Beograd
• Aerodromske takse
• 3 ili 4 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u dvokrevetnoj sobi
• troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: 

• prtljag, 1 kofer do 23 kg - 40€ za povratni let
• povratni transfer od aerodroma do hotela
• Polisu međunarodnog putnog osiguranja (moguće kupiti u agenciji Uniqa ili Generali)
• Gradska takse koje se plaćaju na recepciji hotela

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :

  • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
  • Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje
  • Platnim karticama: VISA, Master, Maestro
  • Na tekući račun agencije na osnovu predračuna

Napomena za transfere 
Prilikom prijavljivanja za putovanje mozete rezervisati transfere aerodrom-hotel-aerodrom posredstvom nase agencije, za detaljnije informacije o cenama kontaktirajte agenciju.

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.

Opis hotela

Acropolis Select 3*, Falirou 37-39, Athens, 11742, Greece
www.acropoliselect.gr
Hotel se nalazi u blizini Akropolja i Plake, na 50m od metroa. Metroom se lako stiže do svih delova grada. Novi Acroplis muzej udaljen je svega 150m. Hotel poseduje 72 sobe. Sobe su prostrane, klimatizovane, opremljene modernim nameštajem, svaka soba ima TV, wi-fi, sef,kupatilo sa kadom. Ljubazno i profesionalno osoblje (na raspolaganju 24h) gostima pruža korisne informacije u vezi sa putovanjem, organizovanjem jednodnevih izleta... Acropolis Select deli samo kratka šetnja od barova i restorana u živopisnoj Plaki. U hotelu se služi buffet doručak.
Acropolis Hill 3*, Mouson 7, Athens, 11742, Greece 
www.acropolishill.gr
Novoizgrađeni hotel Acropolis Hill je jedan od najnovijih hotela Tour hotels grupe, u delu Atine oko Akropolja. Nalazi se u neposrednoj blizini novog Acroplis muzeja i istorijsklog centra Atine.
Gosti mogu uživati u pogledu na grad i Akropolj. Kratkom šetnjom od hotela stiže se do Plake, Sintagma trga, Monastiraki i drugih zanimljivih mesta. U blizini hotela je Syngrou-Fix metro stanica, kao i tramvajska i autobuska stanica. Hotel raspolaže sa 37 soba.Sobe su moderno uređene, imaju TV,wi-fi,frižider, kupatilo… U hotelu se služi buffet doručak.
Zafolia 4*, 87-89 Alexandras Ave., Athens, 114 74, Greece
www.athenszafoliahotel.gr/
Hotel Athens Zafolia nalazi se na pešačkoj udaljenosti od Nacionalnog muzeja u Atini. Iz objekta se pruža diektan pogled na brdo Likavitos. Hotel se nalazi blizu stanice metroa Ambelokipi i auto-puta Atiki Odos, što obezbeđuje lak pristup poslovnim i tržnim centrima u Atini. Hotel poseduju 191 sobu. Sobe su elegantno uređene i uključuju pristup internetu, grejanje, klima-uređaj, mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i sef. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. U hotelu se služi buffet doručak. 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.