Amsterdam

Amsterdam je najveci grad Holandije u kome danas živi oko million stanovnika. Osnovan je krajem 12. veka kao rabarsko naselje na obali reke Amstel po kojoj je i dobio ime. Proglašen je gradom 1342 godine da bi  kasnije postao jedna najznačajnijih luka i trgovačkih gradova sveta. U 17. veku, koji se smatra zlatnim vekom Holandije postaje jedan od najznačajnijih finansijskih centara sveta, zahvaljujući, pre svega, trgovini dijamantima. U istom period gradi se i prstenasti sistem odbrambenih kanala koji formiraju oblik i izgleda grada (“paukova mreža”). Ovaj prstenasti sistem odbrambenih kanala se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Mnogobrojne atrakcije u Amsterdamu, pored istorijskih kanala, Rijkmuseum, Muzej Van Goga, kuća Ane Frank,  međunarodno poznati distrikt Jordaan, privlače 3,7 miliona posetilaca godišnje.

 

AMSTERDAM - AVIONOM - INDIVIDUALNO PUTOVANJE
Polasci: januar - april 2020.

Program putovanja

1.dan Beograd – Amsterdam
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" 2 sata pre poletanja za Amsterdam letom Air Srbije. Sletanje u Amsterdam (satnica prema avio karti i zavisi od datuma putovanja). Individualni transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2.-3. ili 4. dan Amsterdam
Doručak. Posle doručka slobodno vreme za individualnu posetu gradu. Predlažemo da posetite muzej Van Goga i Rijks muzej, obiđete najveći budistički hram u Evropi, posetite fabriku dijamanata »Gassan« ili jednostavno iznajmote bicikl i uputite se uzbudljivu vožnju duž brojnih kanala ovog ljupkog i opuštenog grada. Noćenje.
4. ili 5. dan Amsterdam – Beograd
Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd direktnim letom Er Srbije. Sletanje u Beograd prema satnici iz avio karte.

Cena aranžmana uključuje izbarani broj noćenja sa doručkom i avio kartu

Naziv hotela / kategorija

usluga

Cena po osobi
u 1 / 2   sobi
3 noćenja

Cena po osobi
u 1 / 2   sobi
4 noćenja

Novotel Amsterdam City 4*

 ND

od 399 €

od 449 €

Park Plaza Amsterdam 4*

 ND

od 475 €

od 515 €

City Garden  3*

 ND

od 495 €

od 535 €

*Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Avio kartu na  relaciji Beograd – Amsterdam – Beograd
 • Aerodromske takse
 • 3 ili 4 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu
 • troškove organizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Polisu međunarodnog putnog osiguranja (moguće kupiti u agenciji Uniqa ili Generali)
 • Gradsku taksu u iznosu od 7% od cene hotelskog smeštaja + 3€ po noći, po osobi, gradske takse se plaćaju na recepciji hotela
 • Individualne troškove putnika
 • prtljag 1 kofer do 23 kg - 40 € za povratni let
 • povratni transfer od aerodroma do hotela
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :
 • Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
 • Gotovinski: uplata u celosti prilikom prijavljivanja za putovanje
 • Platnim karticama: VISA, Master, Maestro
 • Na tekući račun agencije na osnovu predračuna

Uslovi otkaza: 
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 31.01.2020.


Hoteli

    
Park Plaza Amsterdam Airport 4*, Melbournestraat 1, 1175 RM Lijnden
http://www.parkplaza.com/lijnden-hotel-nl-1175-rm/netairp
Hotel Park Plaza Amsterdam Airport smešten je na strateskoj lokaciji, nedaleko od autoputa A9, na 10 minuta vožnje od Aerodroma Shiphol i centra Amsterdama. Besplatni bežični internet dostupan je u celom hotelu, a u sobama je na raspolaganju besplatan brzi internet. Hotel nudi udobne sobe, elegantan bar i restoran, kao i mini teretanu. Sa tramvajskog stajališta saobraćaju direktne linije do centra Amsterdama. Stajalište je udaljeno svega 10 minuta hoda.

Hotel City Garden 3*Pieter Cornelisz Hooftstraat 162, 1071 CH Amsterdam, Netherlands
https://hotelcitygardenamsterdam.com/?utm_source=GoogleBusiness
Hotel City Garden smešten je u ekskluzivnoj trgovačkoj ulici P. K. Hoftstrat, odmah pored čuvenog Parka Vondel. U ponudi ima sobe sa pogledom na ulicu ili na park. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Sobe sadrže sopstveno kupatilo, TV i telefon. U hotelu se služi doručak na bazi švedkog stola. 

Novotel Amsterdam City 4*, Europaboulevard 10, Zauderamstel, 1083 AD Amsterdamwww.rhohotel.com
http://www.novotelamsterdamcity.com
Hotel se nalazi na manje od 15 minuta hoda od kongresnog centra Amsterdam RAI.Gostima su na raspolaganju besplatni wi-fi, teretana, sauna. Stanica Rai je udaljena manje od 5 minuta hoda i obezbeđuje tramvajsku i metro vezu sa centrom grada. Hotel poseduje 610 soba. Sve sobe su moderno opremljene, imaju sat tv,wi-fi,mini bar,pribor za pripremu čaja i kafe, kupatilo. Doručak se služi u hotelskom restoranu na bazi švedskog stola. 

 

  

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

 •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
 •   +381 11 30 33 907
 •   Pišite nam
 •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.