Mauricijus - individualno putovanje

INDIVIDUALNO PUTOVANJE
MAURICIJUS
11 DANA / 8 NOĆENJA

Dobro je znati

Mauricijus, ili zvanično Republika Mauricijus, je ostrvska država koja se nalazi u jugozapadnom delu Indijskog okeana, državu čini glavno ostrvo Mauricijus i manje ostrvo Rodrigez, kao i još pedesetak manjih ostrva. Mauricijus je udaljen 855 km od Madagaskara.Glavni grad Mauricijusa je Port Luis. Jedini internacionalni aerodrom je Sir Seewoosagur Ramgoolam, udaljen oko pedesetak kilometara od Port Luisa.

Severna obala Mauricijusa je najpopularnija kod turista, glavno turističko mesto u severnoj regije je Grand Baie. Grand Baie se nalazi u blizini glavnog grada, poznato je po prelepim plažama i kristalno čistoj laguni. Plaža Trou aux Biches nalazi se samo nekoliko kilometara južno od Grand Baie, duga je oko 2 km, sa belim peskom, zaštićena je koralnim grebenom što je čini idealnom za ronjenje.

Zapadna obala važi za turistički najrazvijeniji region, najpoznatije plaže na zapadu Mauricijusa su Flic en Flac, Tamarin i Le Mornen.

Istočnu obalu odlikuje kristalno čista voda i plaže sa zlatnim peskom. Plaža u mestu Belle Mare važi za jednu od najlepših na ostrvu.

Južni deo ostrva je nerazvijen ali ga odlikuju najlepši pejzaži: bazaltne stene, zaklonjene peščane uvale, tradicionalna ribarska sela, polja šećerne trske i guste šume su ono po čemu je prepoznatljiva južna obala Mauricijusa. Većina plaža na južnom delu ostrva se ne preporučuju za kupanje zbog viskokih litica koje se direktno spuštaju u more i morskih struje koje su vrlo jake i mogu biti opasne. Jedina plaža na jugu koja je zaštićenja i gde je voda u laguni mirna je Bel Ombre.

Hoteli na Maucijusu nude odlične popuste za mladence, prilikom prijavljivanja u hotel neophodno je na recepciji dostaviti Izvod iz matične knjige venčanih preveden na engleski jezik.

Klima na Mauricijusu
Mauricijus ima samo dve sezone,zimu i leto.
Nije velika temperaturna razlika između dve sezone u godini.
Leto: novembar – april
Tokom ovih meseci veoma je toplo i vlažno, najviše temperature su u decembru, januaru i februaru, a najviše kiše pada u januaru i februaru. Ciklonska sezona traje od novembra do aprila, medjutim zbog male veličine ostrva većinom cikloni izbegne Mauricijus.
Zima: maj - oktobar
Temperature su niže tokom ove sezone i u ovom periodu preovlađuje suvo vreme, temperature vazduha je oko 28 stepen a temperatura mora oko 23 stepena.

Hrana
Glavni specijaliteti ostrva su riba i morski plodovi, a glavni sastojci su indijski začini, pirinač i nudle. Škampi ili hobotnica su specijaliteti Mauricijusa, možete ih jesti na razne načine, u salatama, kuvane sa šafranom, kao i kari sa škampima ili hobotnicom i zelenom papajom. Kreolske kobasice kuvane u kreolskom sosu su takođe specijalitet ostrva, omiljeni bazalkoholni napici na Mauricijusu su čaj, lasi (indijski jogurt) i bademovo mleko.

VIZA – viza za besplatna,dobija se na aerodromu po dolasku na Mauricijus.
Važnost pasoša mora biti minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja.

Program putovanja

Program putovanja:

1. dan Beograd - Mauricijus
Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje na Mauricijus sa presedanjem prema avio karti.
2. dan Mauricijus
Sletanje na Mauricijus prema avio karti, transfer od aerodroma do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. - 9 dan Mauricijus
Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
10 -11 dan Mauricijus - Beograd.
Napuštanje soba sa stvarima. Transfer od hotela do aerodroma na Mauricijusu. Čekiranje na let. Poletanje za Beograd sa presedanjem prema avio karti. Sletanje u Beograd.

CENOVNIK
Cene su u EUR po osobi

Naziv hotela / kategorija

usluga

tip sobe

 Oktobar-Decembar
Cena po osobi
8 noćenja

Nova godina
Cena po osobi
8 noćenja

Le Palmiste Resort & Spa 3*
Trou aux Biches

HB Standard Anthurium room - DBL od 1.250 € od 2.600 €

Laguna Beach Hotel - Spa 3*+
Grande Riviere

HB

Standard Seaview - DBL

od 1.490 € od 2.950 €

Anelie Resort & Spa 4*
Flic-en-Flac

HB Superior Garden View - DBL od 1.590 € od 3.100 €

Mauricia Beachcomber Resort & Spa 4*
Grand-Baie

HB Standard room - DBL   od 1.710 €  od 3.250 €

La Pirogue Resort & Spa 4*
Flic-en-Flac

HB

Garden Bungalow room - DBL

od 1.990 €  od 3.600 €
Sugar beach A Sun Resort 5*
Flick-en-Flac
BB

Sea - View Manor House - DBL

od 2.020 €

od 3.950 €

Trou aux Biches Beachcomber Resort 5*
Trou aux Biches

HB Junior Suit - DBL  od 2.090 €  od 4.200 €

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

HB – polupansion (doručak, večera)
DBL – smeštaj predviđen za 2 osobe
Mogućnost izbora pun pansion ili all inclusive usluge uz doplatu ukoliko hotel ima u ponudi.
Obroci se služe na bazi švedskog stola.
Doplate: za jednokrevetnu sobu na upit.

Cena uključuje:
• Avio kartu sa presedanjem na relaciji Beograd – Mauricijus – Beograd
• Aerodromske takse koje su podložne promeni
• 8 noćenja sa prikazanom uslugom u hotelu po izboru
• transfer aerodrom – hotel –aerodrom na Mauricijusu
• troškove organizacije putovanja.

Cena ne uključuje:
• Polisu međunarodnog putnog osiguranja (moguće kupiti u agenciji Uniqa ili Generali)
• Individualne troškove putnika

Način i uslovi plaćanja:
• plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
• prilikom prijavljivanja za putovanje uplaćuje se kompletan iznos za avionsku kartu i 40% od cene smeštaja, ostatak se uplaćuje najkasnije 20 dana pred početak putovanja.
• plaćanje može biti gotovinom, uplatom na račun agencije na osnovu predračuna ili platnom karticom (VISA, Master, Maestro).

Uslovi otkaza:
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

Napomena:
U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.

Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300067834, od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.83/2020 kategorija licence A 25 od 31.01.2020.

Cenovnik br.1 od 09.09.2020.

Le Palmista Resort & Spa 3*

Le Palmiste Resort & Spa 3*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: 3*
Lokacija: Costal Road, Trou aux Biches, Mauritius

Lokacija: Le Palmiste Rizort & Spa nalazi se na samo 150 metara do plaže bližu lokalnih pogodnosti i atrakcija
poput botaničke bašte Pamplemousses, udaljene oko petnaest minuta vožnje. Od aerodroma je 60 km, od
od prestonice, Port-Luisa 20km, a od turističkog žarišta Grand Bai-a 10km.

Opis hotela: Le Palmiste Resort & Spa je domaći hotel sa 3 zvezdice koji se nalazi u čudesnom, sunčanom primorskom selu Trou auk Biches, na severozapadu Mauricijusa. Odlično mesto za individualne putnike, parove i porodice, nudi divan spoj opuštene atmosfere usred prelepog egzotičnog vrta i modernog komfora.

Sadržaj hotela: hotel ima 3 bazena + 1 dečiji bazen, jacuzzi na otvorenom, noćni klub. Za decu: dečiji klub Lakaz-Zouzou, što znači da je dečija igraonica na jeziku Mauricijusa Kreol i predstavlja namenski prostor za igru za decu od 4 do 12 god. i Kids Club za decu mladju od 3 god. gde imaju nadzor. Ovaj zabavni i sigurni zatvoreni objekat veličine 52 m2 otvoren je svakog dana od 10h. do 17:00 sa puno igračaka i igara za mališane koji mogu uživati pod brigom obučenog i iskusnog osoblja.

Aktivnosti : hotel nudi gostima dobar izbor besplatnih aktivnosti na zemlji i vodi za uživanje kao što su nedeljne emisije (sega emisije, Mauricijus kulturna, emisija i A la Carte živa muzika), odbojka, stoni tenis, pikado, joga, vaterpolom, aerobik u vodi.

Restorani:
Le Cateau Vert restoran : kombinacija drveta, kamena i tople boje, hotelski restoran ima natkriveno mesto za sedenje sa pogledom na centralni dvorišni bazen, može primiti do 220 gostiju i pruža opušteno okruženje za uživanje u ugodnom obroku i besprekornoj usluzi. Restoran je svako veče tematski drugačije uredjen.
Doručak: 7- 10h, švedski sto, ručak: 12-15h A la Carte ili švedski sto, a večera: 18.30 - 22h
Pravilo oblačenja: odgovarajuća odeća za vreme obroka, ležerna i elegantna za večerom; kupaći kostimi, bermude i ogrtači nisu dozvoljeni u restoranu.
Dva bara: Le Ralph’s & PoolBar: hotel ima dva bara na bazenu koji su sjajna mesta za druženje, ispijanje koktela, nekog domaćeg omiljenog ruma ili osvežavajućeg pića. Oboje su otvoreni svaki dan od 10. do kasno uveče. Piće i izbor zalogaja takođe se služe u bazenu Bar svaki dan između podneva i 18h.

Tipovi soba:

Standardna soba: 43m² , ukupan broj soba: 41 (25 dvokrevetnih + 16 twin) max. popunjenost: 3 osobe (2 odrasle osobe + 1 dete ili 3 odrasle osobe), ima balkon / terasa, klima uređaj, telefon sa međunarodnim direktnim biranjem, individualni digitalni sef , 32 ”TV sa ravnim ekranom, kupatilo sa tuševima, miniba, uređaji za pripremu čaja i kafe i fen za kosu.
Standard Anthurium soba: 31 m2 - 19 soba (15 dvokrevetnih + 4 twin) max. popunjenost: 2 odrasle osobe, ima balkon / terasu , klima uređaj, telefon sa međunarodnim direktnim biranjem, individualni digitalni sef, 32 ”TV sa ravnim ekranom, kupatilo sa tuševima, minibar, uređaji za pripremu čaja i kafe, fen za kosu i dupli ili bračni krevet.
Superior Soba: 43m², ukupan broj soba: 28 (16 dvokrevetnih + 12 twin) max. popunjenost: 3 osobe (2 odrasle osobe + 1 dete ili 3 odrasle osobe) Sve sobe su opremljene: Balkon / terasa Klima uređaj Telefon sa međunarodnim direktnim biranjem Pojedinačni digitalni sef televizor sa 32 inča (osim Superior soba) sa lokalnim i satelitskim kanalima Kupatilo sa tuševima Minibar Uređaji za pripremu čaja / kafe Električna energija 220-240V Električni brijač sušilo za kosu Dvostruki krevet ili papuče Papuče i ogrtač Besplatan pristup sauni i hamamu.
Family Room oko 55m², ima ih ukupno 12, do 4 osobe. Sadrže balkon / terasa, klima uređaj, telefon, sef, TV, kupatilo sa tuš kabinama, minibar, aparat za kafu/čaj, fen za kosu, papuče, bademantil, besplatan pristup sauni.
Standard Room Honeymoon Deal, oko 43m² , ima ih ukupno 41. Sadrže balkon / terasa, klima uređaj, telefon, sef, TV, kupatilo sa tuš kabinama, minibar, apart za kafu/čaj, fen za kosu, odvojene krevete ili bračni krevet.
Standard Anthurium Room Honeymoon Deal,oko 31 m2, ima ih 19. Sadrže: balkon / terasa, klima uređaj, telefon, sef, TV, kupatilo sa tušem, minibar, aparat za kafu/čaj, fen za kosu, odvojene krevete ili bračni krevet.
Superior Room Honeymoon Deal, oko 43m², sadrže: balkon/terasu, klima uređaj, telefon, sef, kupatilo sa tušem, minibar, čaj/kafa, fen za kosu, papuče, bademantil, pristup sauni.
Family Superior Room: 63m², ukupan broj soba: 3 max. popunjenost: 4 osobe (4 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 dete ili 3 odrasle osobe + 1 dete), ima: klima uređaj, telefon sa međunarodnim biranjem, digitalni sef, kupatilo sa kadom, minibar , uređaji za pripremu čaja / kafe, fen za kosu odvojeni ili bračni kreveti.
Family Superior Room Extras dodatno ima papuče i ogrtač, besplatan pristup sauni i hamamu i iPod / iPad / iPhone priključnu stanicu.

Laguna Beach Hotel & Spa 3*+

Laguna Beach Hotel-Spa 3*+

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: 3+*
Lokacija: Camp des Pecheurs, Grande Rivière Sud Est, Mauritius

Lokacija: Hotel se nalazi na jugoisočnoj obali Grand River-a, na oko 30 minuta vožnje od aerodroma.

Opis hotela: Hotel pruža potpun komfor, sa netaknutim plažama i tropskom arhitekturom

Sadržaj hotela: U blizini hotela se nalazi teren za golf. Hotel sadrži veliki bazen i bazen za decu, perionicu rublja, teretanu, mini-club, butike koji su otvoreni svaki dan, svlačionicu za rane dolaske i kasne odlaske, prostor za prtljag, internet deo sa ADSL konekcijom, WIFi u sobama, lobiju, restoranu, baru i plaži. Prilagođeno je za osobe sa invaliditetom.

Aktivnosti : Možete uživati u muzičkim večerima, veslanju, dostupan je kajak, brod sa staklenim dnom, jedrenje na vetru, snorkeling, odbojka na pesku, stoni tenis. Uz doplatu: parasailing, skijanje na vodi, izleti brodom do raznih odredišta, krstarenje katamaranom, podvodna šetnja, pecanje u dobokom moru, iznajmljivanje bicikla. Hotel ima SeaZen' Spa Retreat sa sabama za masažu, sobom za opuštanje. U ponudi su tretmani tela, piling, kupka od blata, kupka sa medom, kozmetički tretmani…

Restorani i barovi:

Sardinella restoran – nudi tematsku večeru na bazi švedskog stola, ima kapacitet 120 mesta.
Dorado Pool Bar – ima izbor girckalica i sendviča, nudi popodnevni čaj.

Tipovi soba:

Standardna Seaview soba: oko 25m2, sadrže klima uređaj, telefon, sef, minibar, fen za kosu, TV sa lokalnim i satelitskim kanalima, aparat za kafu/čaj. Sve sobe su okrenute prema moru i imaju balkon ili terasu.
Deluxe Seaview soba: oko 35m2, sadrže klima uređaj, telefon, sef, minibar, fen za kosu, TV sa lokalnim i satelitskim kanalima, aparat za kafu/čaj. Sve sobe su okrenute prema moru i imaju balkon ili terasu.
Family soba Seaview: oko 50m2, sadrže klima uređaj, telefon, sef, minibar, fen za kosu, TV sa lokalnim i satelitskim kanalima, aparat za kafu/čaj. Sve sobe su okrenute prema moru i imaju balkon ili terasu.
Standard soba Seaview Honeymooon: oko 25m2, sadrže klima uređaj, telefon, sef, minibar, fen za kosi, TV sa lokalnim i satelitskim kanalima, aparat za kafu/čaj. Sve sobe su okrenute kao moru i imaju balkon ili terasu.
Deluxe soba Seaview Homeymoon: oko 35m2, sadrže klima uređaj, telefon, sef, minibar, fen za kosi, TV sa lokalnim i satelitskim kanalima, aparat za kafu/čaj. Sve sobe su okrenute kao moru i imaju balkon ili terasu.
Family soba Seaview Honeymoon: oko 50m2, sadrže klima uređaj, telefon, sef, minibar, fen za kosi, TV sa lokalnim i satelitskim kanalima, aparat za kafu/čaj. Sve sobe su okrenute kao moru i imaju balkon ili terasu.

Anelia Resort & Spa 4*

Anelia Resort and Spa 4*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: 4*
Lokacija: Flic en Flac
Broj soba: 147

Lokacija: Rizort hotel Anelia nalazi se na zapadnoj strani ostrva Mauricijus, u poznatom turističkom području Flic en Flac. Međunarodni aerodrom Mauricijus udaljen je oko 48 km. Hotel Anelia nalazi se direktno na maloj peščanoj plaži Esplanade. Centar grada Flic en Flac sa prodavnicama i restoranima nalazi se na samo nekoliko minuta hoda.

Opis hotela: hotel je izgrađen među tropskim vrtovima i prelepom peščanom plažom rustikalne arhitekture i kombinuje prijateljsku uslugu i autentično mauricijskosko gostoprimstvo. Wi-fi internet veza je besplatna u celom hotelu.

Sadržaj hotela: 2 restorana, 3 bara, beskonačni bazen i 2 bazena za decu, fitnes centar (usluga ličnog trenera na raspolaganju uz doplatu), igraonica, teniski teren, svadbeni paviljon, dečji klub. Usluga čuvanja dece dostupna je uz doplatu. U hotelu je dostupan i širok spektar vodenih i kopnenih aktivnosti.

Aktivnosti: večernja zabava lokalnih umetnika, kulturne emisije, večeri na plaži, salon lepote '' Garden Garden '' koji ima 6 soba za tretmane i nudi veliki izbor tretmana i masaža prirodnim proizvodima. Sport i fitnes: besplatna je upotreba teretane, gnjuranje, kajak, lopta sa odbojkom na pesku, a uz doplatu se može ići na ronjenje ili na ribolov. Dečiji klub od 3 do 11 god.je otvoren svaki dan 09:00-18:00h.

Restorani:
Restoran La Togue Blance: glavni restoran hotela s pogledom na bazen i lagunu u kome se služi internacionalna i domaća hrana za doručak, ručak i večeru.
Restoran Esplanade Beach Grill: otvoreni restoran na plaži. Otvoreno za ručak i posebne Anelijske večeri. Služi morsku hranu.
Burger Bar: burger bar otvoren je za ručak koji se služi uz lokalno pivo i piće i osvežavajuće koktele.
Bar Delphin: smešten pored bazena, otvoren je do ponoći i služi opsežni meni lake hrane i egzotičnih koktela.
Bar Sunset: nalazi se na plaži i otvoren je svakog dana od 10:30 do ponoći.

Tip usluge:
BB-noćenje sa doručkom: gosti koji borave u bungalovima imaju samo doručak.
HB- polupansion : dnevni meni za doručak i švedski sto za večeru u restoranu "Le Togue Blanche" (pića nisu uključena).
FB- pun pansion: dnevni meni za doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu "Le Togue Blanche" (pića nisu uključena).
All Inclusive: dnevni meni za doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu "Le Tokue Blanche", ručak u A-la-carte restoranu na "Esplanade Beach Grill", dnevno 10:30 - 22:30 - izbor domaćih i međunarodnih pića, uključujući vodu, pivo, čaj, kafu, bezalkoholna pića, izbor vina i alkoholnih pića.

Tipovi soba
Standard sea facing soba: izmedju 26 - 30 m2, kategorija 3 * Sup,moderna soba, ukrašena svetlim bojama i drvetom. Sadrži kupatilo sa tušem, ogrtač za kupanje, fen za kosu, telefon, TV, mini bar, opremu za pravljenje kafe i čaja, sef, klimu, besplatni Wi-fi internet, balkon ili terasu i gleda direktno na more.

Superior soba: oko 30 m2, sadrži kupatilo sa tušem, ogrtač za kupanje, fen za kosu, telefon, TV, mini bar, sadržaje za pravljenje kafe i čaja, sef, klima uređaj, besplatni Wi-fi internet, balkon ili terasu sa pogledom na bazen ili baštu.

Superior sea facing soba: oko 30 m2, sadrži kupatilo sa tušem, ogrtač za kupanje, fen za kosu, telefon, TV, mini bar, opremu za pravljenje kafe i čaja, sef, klimu, besplatni Wi-fi internet, balkon ili terasu sa pogledom na more.

Deluxe soba: oko 40 m2, sadrži kupatilo sa tušem, ogrtač za kupanje, fen za kosu, telefon, TV, mini bar, sadržaje za pravljenje kafe i čaja, sef, klimu, besplatni Wi-fi internet, terasu sa pogledom na bazen ili djelomični pogled na more.

Deluxe sea front soba: sadrži kupatilo sa tušem, ogrtač za kupanje, fen za kosu, telefon, TV, mini bar, opremu za pravljenje kafe i čaja, sef, klimu, besplatni Wi-fi internet, balkon s pogledom na more.

Bungalov sa 1 spavaćom sobom: oko 60 m2, kategorija 3 * Sup. Ima zasebnu dnevnu sobu sa malom čajnom kuhinjom i trpezarijskim stolom. Sadrži kupatilo sa tušem, fen za kosu, telefon, TV, opremu za pravljenje kafe i čaja, sef, klimu, besplatni Wi-fi internet, terasu sa pogledom na more.

Bungalov sa 2 spavaće sobe: oko 80 m2, kategorija 3 * Sup. Ima zasebnu dnevnu sobu sa malom čajnom kuhinjom i trpezarijskim stolom i još jednu dodatnu sobu. Sadrži kupatilo sa tušem, fen za kosu, telefon, TV, opremu za pravljenje kafe i čaja, sef, klimu, besplatni Wi-fi internet, terasu sa pogledom na more.

Bungalov sa 3 spavaće sobe: oko 120 m2, kategorija 3 * Sup. Ima zasebnu dnevnu sobu sa malom čajnom kuhinjom i trpezarijskim stolom i još dve dodatne sobe. Sadrži kupatilo sa tušem, fen za kosu, telefon, TV, opremu za pravljenje kafe i čaja, sef, klimu, besplatni Wi-fi internet, terasu sa pogledom na more.

*Poklon za mladence (venčane najkasnije pre 9 meseci) popust na cenu sobe za mladu, u hotelu jedna boca šampanjca, jedna večera, voće i cveće na dolasku u hotel. Ponuda važi za minimum 6 noćenja.

 

Mauricia Beachcomber Resort & Spa 4*

Mauricia Beachcomber 4*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: 4*
Lokacija: Grand Baie
Broj soba: 236

Lokacija: Rizort i spa Mauricia Beachcomber nalazi se na severozapadnoj obali Mauricijusa, u neposrednoj blizini sela Grand Baie. Međunarodni aerodrom Mauricijusa udaljen je oko 75 kilometara. Zbog svoje lokacije hotel Mauricia Beachcomber idealan je za aktivno ili ležerno letovanje.
Opis hotela: direktno na plaži i okružen je tropskim vrtovima uz odličnu uslugu, ima 2 restorana i 1 bar, butik, fitnes centar, dečiji klub, 3 teniska terena i spa centar. Nudi veliki izbor vodenih i kopnenih aktivnosti, a dostupna je i večernja zabava.Wi- fi pristup internetu bez naknade u zajedničkim prostorijama hotela.

Sadržaj hotela:
Aktivnosti: Lepota i zdravlje: '' Spa Beachcomber '' sadrži 10 soba za tretman, opuštajući bazen, saunu, hamam i veliki izbor tretmana. Sport i fitnes: besplatna upotreba teretane, 3 teniska terena (teniske lopte nisu uključene), stolni tenis, odbojkaška lopta, skijanje na vodi, surfanje na dasci, ronjenje, jedrenje, kajak, sauna, hamam. Uz doplatu: ronjenje, teniske lopte, brdski bicikli. Dečiji klub: Otvoreno svakodnevno 08:00 - 23:00 za decu od 3 do 11 godina.

Restorani:
Restoran Les Kuais :glavni restoran hotela sa pogledom na bazen. Ovde se služi doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola sa internacionalnim menijem.
Restoran Le Nautic: smešten u blizini bazena i plaže, služi morsku hranu u vreme ručka i večere.
Bar Bai Vatch: glavni hotelski bar s pogledom na bazen koji služi osvežavajuća pića, žestoka pića i male užine, a otvoren je do kasno u noć.
Noćni klub La Rhumerie: idealno mesto za noćnu zabavu, radi 4 puta nedeljno.

Tip usluge:
HB- polupansion : doručak i večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu (pića nisu uključena)
FB- pun pansion: doručak i večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu , za ručak imate jelovnik ili švedski sto, odredjena vina tokom jela, izabrana jela u a-la-carte restoranima, svakodnevna ponuda pića u baru 09:00 - 23:00h, izbor domaćih i međunarodnih pića, uključujući vodu, pivo, čaj, kafu, bezalkoholna i alkoholnih pića, svakodnevno palačinke 16:00 - 18:00h i sendviči od 10:00 do 16:00h.

Tipovi soba
Standard soba: oko 32m2, smešten na prvom ili drugom spratu hotela, sadrži kupatilo sa tušem, fenom za kosu, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sadržaje za pravljenje kafe i čaja, balkon sa delimičnim pogledom na more.
Superior soba: oko 38m2, nalazi se u prizemlju. Ima kupatilo sa tušem, fen za kosu, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sadržaje za pravljenje kafe i čaja, terasu sa pogledom na baštu.
Standard soba beachfront: oko 32 m2, nalazi se na prvom ili drugom spratu, sadrži kupatilo sa tušem, fen za kosu, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sadržaje za pravljenje kafe i čaja, balkon ili terasu sa pogledom na more.
Superior soba beachfront: oko 38 m2, nalazi se u prizemlju i sadrži kupatilo sa tušem, fen za kosu, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sadržaje za pravljenje kafe i čaja i terasu sa pogledom na more.

*Poklon za mladence (venčane najkasnije pre 6 meseci) popust na cenu sobe za mladu, u hotelu jedna boca šampanjca, jedno "Beachcomber iskustvo iznenadjenja" i ručak.

La Pirogue Resort & Spa 4*

La Pirogue Resort and Spa 4*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: 4* superior
Lokacija: Flic en Flac
Broj soba: 248

Lokacija: Rizort-hotel La Pirogue smešten je na zapadnoj obali ostrva Mauricijus, na čuvenoj plaži Flic en Flac. Međunarodni aerodrom Mauricijusa je udaljen oko 50 km.

Opis hotela: Rizort La Pirogue Mauricijus je izgrađen na prelepoj peščanoj plaži, među plantažama kokosovih oraha i tropskim vrtovima. Dizajniran je s posebnim mauritskim šarmom i podseća na tradicionalno ribarsko selo.
Poznat je među porodicama zbog širokog spektra sadržaja i aktivnosti prilagođenih deci.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje 3 restorana i 3 bara, bazen sa jacuzzijem i raznim prodavnicama, dečiji klub i igraonicu, fitness centar, vodeni i ronilački centar, teniski teren i banje koje pripadaju hotelskim objektima. Usluga pranja i pranja (uz doplatu).

Aktivnosti: svakodnevne i večernje zabave uz živu muziku i emisije, za mlade postoje Kid klub i Tinejdž klub koji je otvoren svaki dan (12-17 god.) . Wi-fi internet dostupan je besplatno u celom naselju.
Banja '' Spa Spa Cink Mondes '' je smeštena je između odmarališta La Pirogue i letovališta Sugar Beach. Gosti letovališta La Pirogue mogu da koriste sadržaje banje na Šećernoj plaži (uz doplatu).

Restorani:
Wolmar restoran: glavni restoran hotela sa kuvanjem uživo koji nudi i međunarodnu i domaću kuhinju, a otvoren je u vreme doručka i večere.
Magenda restoran: nalazi se pored bazena i plaže, nudi A-la-car plodove mora i restoran sa roštiljem,a otvoren je u vreme ručka i večere svakim danom osim nedelje.
Coconut Cafe restoran: nalazi se u centru letovališta i nudi lagana jela, pice i domaće specijalitete, a otvoren je svakog dana od 10:00 do 17:30.
Medine bar: služi sve vrste pića i kafe, otvoren je svaki dan od 10:00 do kasno.
Le Morne bar: nalazi se na plaži, poslužuje lagani obrok za ručak, domaća, međunarodna pića i alkoholna pića, a otvoren je od 10:00 do kasno.

Tip usluge:
HB-polupansion: doručak i večera na bazi švedskog stola (pića nisu uključena) u glavnom restoranu ili a-la-carte u "Citronella's cafe",u odmaralištu Sugar Beach.
FB-pun pansion (uz doplatu): doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola (pića nisu uključena) u glavnom restoranu ili a-la-carte u "Citronella's cafe",u odmaralištu Sugar Beach.
All Inclusive (uz doplatu): doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola glavnom restoranu, ručak u restoranu na plaži, u beach baru ili grickalice na kolicima za plažu, svakodnevno u baru i restoranima - izbor domaćih i međunarodnih pića (alkoholnih i bezalkoholnih), popodnevni čaj i kafa u baru "Le Morne", izabrana pića iz mini bara i zelena taksa za golf teren "Lle auk Cerfs".

Tipovi soba

Garden bungalow, oko 25m2: nalazi se u bašti u bungalovima sa 2 jedinice i sadrži kupatilo sa kadom i tušem, fen za kosu, TV, radio, telefon, klima uređaj, minibar, opremu za pravljenje kafe i čaja, sef, besplatni Wi-fi i terasu sa pogledom na plantažu kokosa.
Premium Garden bungalow,oko 25 m2: nalazi se u bašti u bungalovima sa 2 jedinice i sadrži kupatilo sa kadom i tušem, fen za kosu, TV, radio, telefon, klima uređaj, minibar, aparat za kafu espresso, opremu za pravljenje kafe i čaja, sef, besplatno Wi-fi i terasu sa pogledom na plantažu kokosa ili delimično pogled more.
Beach pavilion, oko 35 m2: smešten samo nekoliko metara od plaže u bungalovima sa jednom jedinicom i sadrži kupatilo sa kadom i tušem, fen za kosu, TV, radio, telefon, klima uređaj, minibar, aparat za pravljenje kafe i čaja, sef, besplatni Wi-fi i terasu sa pogledom na more.
Garden Family bungalow, oko 50 m2: dva povezana vrtna bungalova, svaki sa svojim privatnim prostorijama, uključujući kupatilo i terasu.
Deluxe Beach Family pavilion, oko 70 m2: dva povezana paviljona na plaži, svaki ima svoje privatne sadržaje, uključujući veliko kupatilo i terasu.* U Family sobama je moguće 2-3 dece.

Sugar Beach a Sun Resort 5*

Sugar Beach a Sun Resort 5*

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: 5*
Lokacija: Flic en Flac
Broj soba: 258

Lokacija: Rizort Sugar Beach nalazi se direktno na jednoj od najlepših dugih, belih, peščanih plaža zapadne obale i na samo 15 minuta hoda od istoimenog sela Flic en Flac. Od aerodroma je udaljen 35km, a od golf kluba Ile Aux Cerfs, koji sadrži teren sa 18 rupa,60km, ali možete stići brodom od Point Morisa.

Opis hotela: Iz ovog luksuznog hotela pruža se pogled na Indijski okean, a gostima su na raspolaganju spa i welnes centar, tropski vrt i veliki bazen na otvorenom. Sobe hotela su raspoređene u 16 vila koje se nalaze u prostranoj bašti i dvorcu Manor, podsećajući na kolonijalni ljetnikovac.

Sadržaj hotela: bazen od 2.000 m² sa integrisanim dečijim bazenom, bazen za opuštanje, glavni restoran, 2 a la carte restorane (italijanska kuhinja, riba i plodovi mora), nekoliko barova, frizerski saloni. Svi sadržaji uključujući restorane (obavezna rezervacija) mogu se deliti sa obližnjim hotelom iz istog hotelskog lanca La Pirogue - A Sun Resort Mauricijus.

Aktivnosti: jedrenje na dasci, vožnja kajakom, ronjenje, jedrilica, čamac sa staklenim dnom, tenis (reflektor), joga, fitnes centar, golf igralište "Ile auk Cerfs i "Tamarina" golf teren. Redovna večernja zabava sa živim bendovima, lokalnim DJ-em i folklorom, mini klubom (2-3 god u pratnji odraslih) i Teens klub (12-17 god).

Tip usluge:
HB-polupansion: bogat doručak i večera na bazi samoposluživanja u "Mon Plaisir"restoranu ili izabrana jela po narudžbini u specijalnim restoranima.
FB- pun pansion: bogat doručak i večera na bazi samoposluživanja u "Mon Plaisir"restoranu ili izabrana jela po narudžbini u specijalnim restoranima, ručak u podne u restoranu "Citronella's Cafe" i "Tides".
All inclusive: bogat doručak i večera na bazi samoposluživanja u "Mon Plaisir"restoranu ili izabrana jela po narudžbini u specijalnim restoranima, ručak u podne u restoranu "Citronella's Cafe" i "Tides", odabrana alkoholna i bezalkoholna pića u otvorenom restoranu ili baru, izabrana pića iz mini bara, zelena taksa na golf terenu "Ile auk Cerfs" i "Tamarina".

*Ponuda za mladence i za proslavu svake petogodišnjice braka 70% popusta na cenu smeštaja za mladu i besplatna večera uz sveće, šampanjac i korpu voća. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima, min.boravak 4 noćenja, za boravak duži od 7 dana mladenci dobijaju jednu masažu po osobi od 45min, važi 12 meseci nakon venčanja i 6 meseci pre ili nakon petogodišnjice venčanja.

Tipovi soba:
Garden Manor House, oko 40 m2 : ima kupatilo sa tušem ili kadom, toalet, fen za kosu, ogrtač, TV, telefon, besplatni Wi-Fi, klima uređaj, minibar, aparat za kafu / čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na vrt i nalazi se u glavnoj zgradi.
Seafacing Villa, oko 40 m2: u kreolskim vilama, ima kupatilo sa tušem ili kadom, toalet, fen za kosu, ogrtač, TV, telefon, besplatni Wi-Fi, klima uređaj, minibar, aparat za kafu / čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na vrt.
Seaview Manor House, oko 40 m2: ima kupatilo sa tušem ili kadom, toalet, fen za kosu, ogrtač, TV, telefon, besplatni Wi-Fi, klima uređaj, minibar, aparat za kafu / čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na more.
Beachfront Villa, oko 40 m2: odmah na plaži, u kreolskim vilama, ima kupatilo sa tušem ili kadom, toalet, fen za kosu, ogrtač, TV, telefon, besplatni Wi-Fi, klima uređaj, minibar, aparat za kafu / čaj, sef, balkon ili terasa i pogled na more.
Family Suite, oko 80m2: dve vile sa dvorištem ili dve vile sa pogledom na more, povezane vratima imaju balkon ili terasu.
Seaview Family Suite, oko 80m2: dve vile sa pogledom na more ili dve vile uz obalu, povezane vratima.
*U Family sobama je moguće 2-3 dece.

Trou aux Biches Beachcomber Resort 5*

Trou aux Biches Beachcomber Resort & Spa

Informacije o hotelu:
Kategorizacija: 5*
Lokacija: Costal Road

Lokacija: Rizort je smešten uz najlepšu belu peščanu plažu na Mauricijusu. Krase ga tirkizna laguna, tropska bašta od oko 35 hektara. Nalazi se na severozapadnoj obali Mauricijusa, sa veoma dobrom klimom.

Opis hotela: Rizort pruža idealno okruženje za porodice i mlade bračne parove koji su na medenom mesecu. Rizort je prošao veliku obnovu kako bi se prilagodio najzahtevnijim ekološkim standardima, postajući tako prvo ekološki orjentisano letovalište na Mauricijusum sa oko 1000m2 solarnih panela. Smešteni usred tropskog vrta, apartmani su raspoređeni u elegnatnim bungalovima koji nude apsolutnu privatnost. Okrenutni ka plaći i tirkiznim vodama lagune, svaki ima svoj bazen. 27 vila sa dve ili tri spavaće sobe su raspoređene u srcu tropskih vrtova.

Sadržaj hotela: rizort nudi širok spektar doživljaja sa hranom, sa šest a la carte restorana. Dečiji klub ima sopstveni restoran, sa privatnim vrtom i bazenom. Za decu od 3 do 12 godina ulaz je besplatan. Postoji i Teens Club za uzrast od 13 do 17 godina. Rizort nudi širok spektar sportova sa privatnim ili grupnim časovima koje drži tim profesionalaca, zavisno od odabrane aktivnosti. Treba spomenuti i Spa centar, sa prostorijama za tretmane. Moderna sala za konferencije može da primi do 150 ljudi. Sala je opremljena svim potrebnim sadržajima za sastanke.

Aktivnosti : U cenu hotela je uključeno skijanje na vodi, jedrenje na dasci, jedrenje, brod sa staklenim dnom, kajak, snorkeling, aquagym, tenis, stoni tenis, odbojka na pesku. Uz doplatu: ronjenje, ribolov u dubokom moru.

Restorani i barovi:
L’OASIS restoran - ima 180 mesta raspoređenih u dva krila i 120 mesta na terasi. Glavni restoran gleda na bazen i na more. “Mauritian market” je jednom nedeljno. Doručak je na bazi švedkosg stola, služi se od 07:30 do 10h. Ručak je na bazi švedskog stola, služi se od 12:30h do 15h. Palačinke se služe od 15:30 do 17h. Večera je na bazi švedskog stola i služi se od 19 do 22h. Bar je otovoren od 10 do 01h.
LA CARAVELLE restoran – a la carte restoran sa 70 mesta i 30 na terasi. Otvoren je 6 dana u nedelji, doručak se luži od 07:30 do 10h i na bazi je švedskog stola. Ručak je a la carte ili buffet, od 12:30h do 15h. Večera (potrebna rezervacija) od 19 do 22h, a la carte.
LE DECK restoran – ima 100 mesta, nudi riblje specijalitetem radi šest dana u nedelji. Ručak je a la carte od 12 do 15h. Večera (potrebna rezervacija) je a la carte od 19 do 22h.
BLUE GINGER restoran – ima 48 mesta i 12 na terasi. Tajlandski restoran, otvoren 6 dana u nedelji. Večera (potrebna rezervacija) je od 19 do 22h.
MAHIYA restoran – ima 40 mesta, indijski restoran, otvoren 6 dana u nedelji. Večera (potrebna rezervacija) je od 19 do 22h.
IL CORALLO restoran – ima 80 mesta, italijanski restoran, otovren 6 dana u nedelji. Večera (potrebna rezervacija) je a la carte od 19 do 22h.
LA CARAVELLE Bar – nalazi se u blizini plaže, radi od 10h do 00h.

Tipovi soba:

Junior Suite: ovaj apartman je smešten u mirnom kutku sa pristupom privatnom bazenu. Sadrži TV, telefon, WiFi, sef, klima uređaj, daska za peglanje i pegla, ventilator, kupatilo sa kadom, tušem, fen za kosu, mini-bar.
Tropical Junior Suite – Prostrana spavaća soba se proteže ka terasi sa koje može da se uživa u pogledu na bujne vrtove i bazen. Sadrži TV, telefon, WiFi, sef, klima uređaj, daska za peglanje i pegla, ventilator, kupatilo sa kadom, tušem, fen za kosu, spoljašnji tuš, mini-bar.
Beacfront soba sa bazenom – apartman sadrži bazen, TV, WiFi, sef, telefon, klima uređaj, daska za peglanje i pegla, ventilator, kupatilo sa kadom, tušem, fen za kosu, spoljašnji tuš, mini-bar, Nespresso aparat.
Beachfront Senior soba sa bazenom – apartman je malo udaljen od plaže pa pruža prelep pogled na more. Spavaća soba sadrži jedno raskošno kupatilo. Privatno stepenište vodi goste do privatnog bazena. Sadrži TV;WIFI, sef, telefon, klima uređaj, daska za peglanje i pegla, ventilator, privatno kupatilo sa kadom i tušem, fen za kosu, spoljašnji tuš, mini-bar, Nespresso aparat.
Family Suite – oko 94m2. Apartman gleda na šarene vrtove i pun je prirodne svetlosti. Sadrži bazen, TV, WiFi, sef, telefon, klima uređaj, daska za peglanje i pegla, ventilator, kupatilo sa kadom, tušem, fen za kosu, spoljašnji tuš, mini-bar, Nespresso aparat.
2 bedroom Pool Villa – vila sa dve spavaće sobe, okružena je bujnim tropskim vrtovima. Ima dve prostrane spavaće sobe, dva kupatila i dnevni boravak i bazen. U vrtu gosti mogu da uživaju u posebnom prostoru za roštilj. Sadrži dva kupatila, jedno kupatilo sa spoljašnjim tušem i kadom. Prostrani dnevni boravak sa TV, privatni vrt, prsotor za roštilj, opremljena kuhinja, šporet, mikrotalasnu, aparat za Nesspresso.
3-bedroom Pool Villa - trosobna vila sa bazenom, vila ima dve glavne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i jednu sobu posebno dizajniranu za decu. Spavaće sobe gledaju na bazen i vrt i imaju raskošnu spoljašnju kadu ili tuš. Sadrži 3 kupatila, jedna glavna spavaća soba sa kupatilom, spoljašnji tuš, bazen, vrtm prostor za roštilj, opremljena kuhinja, sa šporetom, mikrotalasnom, tosterom, aparat za Nespresso, TV.
Golf Suite – ima prostranu spavaću sobu koja se otvrana na intimnu terasu, sa pogledom na bujne vrtover i bazen, klima uređaj, ventilator, kupatilo sa kadom, tušem, fen za kosu, pegla, sef, spoljašnji tuš, TV, WiFi, mini-bar.

 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.