KUBA polasci u februaru,martu,aprilu i maju 2019

KUBA

Kuba je najveće ostrvo Kariba sa preko 11 miliona stanovnika. Glavni i najveći grad Kube je Havana, a ostali veći i znacajniji gradovi su Santijago de Kuba, Kamagej, Olgin , Pinar del Rio, Santa Klara... Najpoznatije letovalište na Kubi je Varadero . Poznata je po rajskim plažama na kojima se nalaze lokali iz kojih dopire muzika karakteristična za ovo podneblje – brzi ritmovi i udaraljke. Kuba ima mnogo više da ponudi onima koji se odluče da odu dalje od njenih plaža, do gradova sa karakterističnom španskom kolonijalnom arhitekturom, koloritnim ulicama i prostranim trgovima na kojima se mogu videti stari automobili i gde lepršavi zvuci kubanske salse dopiru sa svih strana.
Havana je grad koji je naglo izrastao početkom 20. veka. Unutrašnji deo grada čini staro jezgro, koje okružuju moderna naselja nastala na obodima prstena koji čini stari deo grada. Najpoznatiji deo grada je Vedado, čijim ulicama dominiraju muzeji, pozorišta, barovi i klubovi. Najčuvenija ulica je La Rampa, čiji su pločnici oslikani raznim motivima koji u kombinaciji sa šarenim granitom ostavljaju poseban utisak na svakoga.
Varadero je mesto koje je u potpunosti prilagođeno turistima i zadržalo je tek malo autentičnog kubanskog duha. Varadero ima svoj golf-klub, delfinarijum, ekološki park, koji se pruža na 360 hektara.. Duž plaže duge 17 km raspoređeni su restorani u kojima živa muzika zabavlja goste svake noći.
Najbolji period za put na Kubu jeste od kraja novembra do polovine aprila. To je „sveža” sezona, sa prosečnim temperaturama između 26 i 29 stepeni. Od kraja aprila do novembra traje sezona kiša. Temperature se smenjuju, vlažnost je pojačana i postoji opasnost od uragana.

 

Program putovanja

POLASCI: FEBRUAR, MART, APRIL, MAJ
13 dana / 10 noćenja
3 noćenja u Havani – 7 noćenja u Varaderu

Program putovanja
1. dan Beograd - Moskva
Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Poletanje za Moskvu letom SU 2093 u 23.35 časova. 
2. – 4. dan Moskva - Havana
Sletanje u Moskvu u 04.25 časova, nastavak putovanja za Havanu letom SU 150 u 07.40 časova. Sletanje u Havanu u 13.45 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. 
5. dan Havana - Varadero
Doručak. Organizovani transfer do hotela u Varaderu. Smeštaj u hotel. Noćenje.
6. – 11. dan Varadero 
Boravak u hotelu, slobodno vreme za individualne aktivnosti.
12.dan Varadero - Havana
Doručak. Napuštanje sobe sa stvarima. Transfer od hotela do aerodroma u Havani. Poletanje za Moskvu letom SU 151 u 15.35 časova.
13 dan Beograd
Sletanje u Moskvu u 10.00 časova, nastavak putovanja za Beograd letom SU 2096 u 16.50 časova. Sletanje u Beograd u 17.55 časova.

Naziv hotela / kategorija

februar

mart

april

maj

Plaza 4*, Havana
H10 Habana Panorama 4*, Havana
Bella Costa Varadero By Iberostar 4*,Varadero
Gran Caribe Playa Caleta Salsa Club 4*, Varadero

1200 eur      

  1200 eur   

  1230 eur  

 1260 eur 

Plaza 4*,Havana
H10 Habana Panorama 4*, Havana
Ocean Vista Azul 5*, Varadero
Melia Peninsula Varadero 5*,Varadero

1350 eur     

1400 eur

1350 eur

     1350 eur

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
Navedene cene su podložne promeni i zavise od raspoloživosti. 
Doplate: za jednokrevetnu i trokrevetnu sobu na upit.

Napomena: Cena uključuje avio kartu i smeštaj u jednom od izabranih hotela u Havani i Varaderu.

Vize: Građanima Republike Srbije nije potrebna viza za Kubu.

CENA UKLJUČUJE:
• avio prevoz
• 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u izabranom hotelu u Havani, 7 noćenja u Varaderu na bazi all inclusive usluge.
• transfere prema programu putovanja
• troškove organizacije putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE:
• aerodromske takse 382 € - podložne su promeni
• obavezno međunarodnog putnog zdravstveno osiguranja koje možete uplatiti uz aranžman.
• fakultativne izlete

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
• Prilikom zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se kompletan iznos aranžmana.
• gotovinski: 
• platnim karticama: VISA, Master, Maestro
• na tekući račun agencije na osnovu predračuna

NAPOMENE: Za svaki upit proverava se raspoloživost željenog hotela. Osim navedenih hotela možemo ponudite i druge hotele različite kategorizacije i na različitim lokacijama u skladu sa zahtevima putnika. Uslovi otkaza kod individualnih putovanja vezani su za prodaju avio karata i rezervaciju hotelskog smeštaja. Avio karte na nižim ekonomski klasama se ne mogu otkazati ili zameniti kao ni aerodromske takse. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku. Po pravilu ulazak u sobe je prvog dana boravka posle 14:00h na dan dolaska, dok se poslednjeg dana boravka sobe napuštaju najkasnije do 12:00h.Raspodela soba se vrši isključivo na recepciji pri dolasku (agencija će proslediti sve želje i zahteve putnika ukoliko su naznačene prilikom prijave, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garanciju putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0074/2019 od 24.01.2019. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ”YUTA”, Beograd, ulica Kondina broj 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011/3228 686, 011/3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ulica Kondina broj 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Polisa broj 300060573, od 25.01.2018. i Anex polise br.1 od 24.01.2019, Akcionarsko društvo “DDOR Novi Sad”.
Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd.

Cenovnik br.1, od 18.02.2019

Opis hotela

Havana
Hotel Plaza 4*, Ignacio Agramonte 267 - Old Habana, Old Havana, 10100 Havana.
http://www.hotelplazacuba.com/
Hotel Plaza se nalazi u Havani, znamenitosti u blizini objekta su Stari trg, Narodna skupština i Muzej revolucije. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hoze Marti, udaljen 20 km. Sve sobe u ovom hotelu sadrže garderober, flat-screen TV i sopstveno kupatilo.U hotelu se služi na bazi švedskog stola. Hotel nudi uslugu iznajmljivanja automobila.


Hotel H10 Habana Panorama 4*, Av 3 & Calle 70, La Habana.
https://www.h10hotels.com/en/cuba-hotels/h10-habana-panorama
Hotel se nalazi u četvri Miramar, direktno na moru. Organizovan je uz doplatu svakodnevni shuttle prevoz do Starog grada.Hotel raspolaže sa 3 restorana, 4 bara, wellnes i fitness centar, salon lepote. Sobe su klimatizovane, svaka ima tv, telefon,mini bar, kupatilo...U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola.

 Varadero
Bella Costa Varadero By Iberostar 4*, Carretera de Las Américas Km. 3.5. Varadero, 42200 Varadero,
https://www.hotelbreezesbellacosta.com/
Hotel se nalazi preko puta plaže, 5 km od centra Varadera.Kompleks se sastoji od glavne zgrade i bungalova.U sklopu objekta nalazi se lobi,bar,a la carta restoran,bazen, tropski vrt. Sve sobe su klimatizovane, neke sobe imaju balkon, sat tv, telefon, frižider, kupatilo, sef. Usluga all inclusive - švedski sto.

Gran Caribe Playa Caleta Salsa Club 4*, Varadero, Avenida Kawama Y Final 1160.
https://www.hotelplayacaleta-varadero.com/
Hotel se nalazi na plaži, 5 minuta od centra Varadera. U sklopu hotela nalazi se bazen, restoran, bar...Sve sobe su klimatizovane, svaka ima tv, mini bar, kupatilo, balkon... Usluga all inclusive - švedski sto.

Melia Peninsula Varadero 5*, Parque Natural Punta Hicacos, Varadero 42200.
https://www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/melia-peninsula-varadero/index.html
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, 15 km od Varadera..U okviru hotela nalazi se glavni restoran, a la karta restoran, barovi, 3 bazena sa tersom za sunčanje, 2 bazena za decu, fitnes centar, teniski teren. Sobe su klimatizovane, svaka soba ima sat tv, aparta za čaj i kafu, telefon,kupatilo, fen, balkon ili terasa sa pogledom na baštu. Usluga all inclusive - švedski sto. Preporučujemo ga za porodice sa decom.

Ocean Vista Azul 5*, Autopista Sur Final, km 11, Varadero.
https://www.oceanvistaazulvaradero.com/
Hotel se nalazi na kamenom platou sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži. Od centra Varadera je udaljen 6 km.U sklopu hotela nalazi se 5 restorana, barovi, 2 bazena, spa centar, Sobe su klimatizovane moderno uređene, svaka soba ima tv, telefon, aparat za kafu, terasu ili balkon. Usluga all inclusive - švedski sto.

 

 


Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.