Dubai - Uskrs i Prvi maj od 646 EUR

DUBAI – USKRS I PRVI MAJ
30.04. – 04.05.2021.
INDIVIDUALNI PROGRAM

 

Dobro je znati

Dubai se nalazi na jugoistočnoj obali Persijskog zaliva, najveći je i najgušće naseljeni grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i prestonica je istoimenog emirata Dubai, jednog od sedam emirata od kojih je zemlja sastoji.
Prvi put se spominje 1095. godine, a najstarije naselje potiče iz 1799. Stanovnici ove oblasti su živeli od ribolova sve do 1966. godine, kada je u ovoj regiji pronađena nafta.
Iako je ekonomija grada izgrađena na naftnoj industrii, zahvaljujući brzom razvoju, dobrom strateškom polažaju, izgradnji najluksuznijih hotela, lepo uređenim plažama, arhitektonskim čudima, vrhunskim restoranima, šoping centrima... Dubai je postao vodeća turistička destinaciju sa velikim brojem posetilaca.
Turističke atrakcije u Dubaiju su: Burj Al Arab, ili Arapski toranj jedini hotel u svetu koji poseduje sedam zvezdica i jedan je od prepoznatljivih simbola Dubaija, Burj Khalifa najviši toranj na svetu, toranj je visok oko 829 metara i u njemu se nalaze šoping centri, restorani...nedaleko od tornja nalazi se najveća fontana na svetu.
Ttržni centar Mall of Emirats u kome se nalazi prvi zatvoreni ski centar na Bliskom istoku -Ski Dubai kao i najveći tržni centar na svetu The Dubai Mall.
Ostrvo Palma jedno od građevinskih čuda, ostrva su postavljena tako da zajedno obrazuju palmu, po čemu je arhipelag i dobio ime. Na nekim od ostrva nalaze se brojne vile poznatih ličnosti, tematski hoteli, restorani, prodavnice kao i luksuzni hotel “Atlantis”.
Plaže Dubaija su neizostavne atrakcije ovog rada. Najlepša plaža na svetu Jumeirah (Džumeira) nalazi se u Dubaiju. Marina Dubaija je jedna od poslednje izgrađenih atrakcija grada jedna je od najvećih marina u svetu, U marini se nalaze jahte vredne milione dolara, restorani, prodavnice, barovi, kafići, kao i lepo uređeno šetalište.

KLIMA
Dubai uglavnom ima dve sezone - leto i zimu - sa prelaznim mesecima između njih.
Najbolje vreme za posetu Dubaiju je od novembra do marta, zimski meseci su prijatni sa temperaturama oko 25C. Od aprila do maja su temperature od 23C do 26C. Jun, jul i avgust su najtopliji meseci sa temperaturama do 40C. Tokom jesenje sezone od septembra do oktobra prosečna temperature je oko 29C.

Režim ulaska državljana Republike Srbije u uslovima pandemije Covid-19
• Državljani Srbije mogu da uđu u UAE, Neophodan je PCR test ne stariji od 72 sati od datuma uzorkovanja (vreme koje se računa je od trenutka uzimanja brisa, a ne od trenutka kada stignu rezultati).
• Deca do 12 godina starosti (11,99) se ne moraju testirati
• Test se radi u laboratiriji koju je odobrila Vlada Ujedinjenih Arapskih Emirata tj. labaratorije koje su autorizovane od strane Vlade Republike Srbije
• Putnici moraju imati odštampan rezultat testa na srpskom i engleskom
• Svi putnici moraju preuzeti aplikaciju za pametne telefone „COVID DXB APP“ pre nego što napuste aerodrom
• Postoji mogućnost da putnik bude nasumično podvrgnut testiranju. U tom slučaju, putnik je dužan da rezultate testa sačeka u svojoj hotelskoj sobi, a koji će stići putem aplikacije “COVID DXB APP”.
• Svi putnici moraju imati popunjenu Zdravstvenu deklaraciju koja se dobija na aerodromu u Beogradu
• Putnici moraju imati putno zdravstveno osiguranje, preporučujemo sa COVID-19 dodatkom
• Putnici su u obavezi da se prdržavaju svih epidemioloških mera propisanih od strane Ujedinjenih Arapskih Emirata.
• Putnici koji putuju kompanijom Fly Dubai automatski dobijaju zdravstveno osiguranje koje pokriva troškove lečenja isključivo i samo od virusa COVID-19. Kompanija zadržava pravo da ovu uslugu prekine u svakom momentu. Sve ostale uslove osiguranja molimo da proverite na zvaničnom web sajtu kompanije Fly Dubai https://www.flydubai.com/en/plan/covid-19/multi-risk-travel-insurance
• Molimo putnike koji su rezidenti Ujedinjenih Arapskih Emirata ili koji nemaju držaljanstvo Republike Srbije da se blagovremeno raspitaju o uslovima za ulazak u Emirate.
https://www.flydubai.com/en/plan/covid-19/travel-requirements

Program putovanja Uskrs i Prvi maj

DUBAI – USKRS I PRVI MAJ
30.04. – 04.05.2021.
INDIVIDUALNI PROGRAM

Program putovanja
1. dan Beograd – Dubai 30 April
Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre poletanja (noć 29.04/30.04). Individualna prijava za let. Planirani let za Dubai u 00.50h avio kompanijom Fly Dubai (FZ 1750). Trajanje leta oko 5h i 20min. Planirano sletanje u Dubai u 08.10h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Individulani smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
2. -4. dan Dubai 1. 2. i 3. Maj
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i fakultativne izlete.
5. dan Dubai – Beograd 4. Maj
Rano jutarnji transfer do aerodroma u Dubaiju. Individualna prijava za let. Planiran let za Dubai u 09.05h po lokalnom vremenu sa avio kompanijom Fly Dubai (FZ 1745). Trajanje leta oko 5h i 55min. Planirano sletanje u Beograd u 13.00h na aerodromu “Nikola Tesla” – lokalno vreme.

 Cene su izražene u €, date su po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Naziv hotela / kategorija

usluga

tip sobe

cena od 30.04. do 04.05.21

Hilton Dubai The Walk 4* ND Studio Cortyard View od 825 €
Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* ND Delux room walk view od 756 €
Sofitel Dubai Jumeirah Beach 5*  ND Sup.double side sea view od 730 €

Aloft Palm Jumeirah Hotel 4*

ND

Aloft room

od 646 €

Fairmont the Palm 5*

ND

Fairmont room city view

od 761 €

Atlatis The Palm 5*

PP

Ocean king room

od 1.287 €

• Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate
• Cene u tabeli su na bazi 4 noćenja. Putovanje može biti ostvareno za kraći ili duži period od navedenog, kao i u terminima koji nisu navedeni u programu.
• Cene na sajtu su informativnog karaktera i zavise od trenutne raspoloživosti na letovima i u izabranom hotelu

ND – usluga noćenje sa doručkom.
• Mogućnost izbora polupanison, pun pansion ili all inclusive usluge uz doplatu ukoliko hotel ima u ponudi
• Cena aranžmana za decu do 12 godina, treću odraslu osobu i jednokrevetnu sobu gde nije navedena se dobija na upit.
• Smeštaj dece do 12 godina je u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe.
• Pomoćni ležaj za odraslu osobu je pomoćni - manji je od standardnog i razvlači se (uglavnom je to sofa na razvlačenje)
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja i pomoćnog ležaja.
• Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

• 4 noćenja u hotelu sa izabranom uslugom u 1/2 sobi. Doručak – švedski sto ili kontinentalni. Večera – švedski sto ili meni. Hoteli zadržavaju pravo da u skladu sa situacijom vezanom za pandemiju COVID-19 promene način serviranja ishrane bez prethodnog obaveštenja.
• Avio kartu na relaciji Beograd – Dubai – Beograd sa aerodromskim taksama (takse su podložne promeni) na avio kompaniji Fly Dubai. Date cene uključuju avio kartu na najnižoj ekonomskoj klasi avio kompanije Fly Dubai. U zavisnosti od raspoloživosti na letovima moguće je realizovati putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu. U cenu karte je uključen prtljag od 20kg + 7kg po osobi.
•Troškove organizacije putovanja.
• Individulani transfer aerodrom – hotel – aerodrom

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

• polisu međunarodnog putnog osiguranja (moguće kupiti u agenciji Uniqa ili Generali). Preporučujemo da putnici zaključe polise putnog osiguranja sa dodatnim pokrićen za Covid-19.
• Boravišna taksa u hotelu , plaćanje na recepciji Hoteli 5*(oko 5 EUR) po noći; Hoteli 4*- (oko 4 EUR) po noći; Hoteli 3* (oko 3 EUR) po noći.
• Piće i obroci na letovima Fly Dubai
• Fakultativni izleti
• Individualne troškove putnika.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

• plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate
• prilikom prijavljivanja za putovanje uplaćuje se kompletan iznos za avionsku kartu i 50% od cene smeštaja, ostatak se uplaćuje najkasnije 15 dana pred početak putovanja.
• plaćanje može biti gotovinom, uplatom na račun agencije na osnovu predračuna ili platnom karticom (VISA, Master, Maestro)

USLOVI OTKAZA:
Avio karte se izdaju na osnovu individualne rezervacije i podležu pravilima koje propisuje avio kompanija. U slučaju odustajanja od putovanja avio karta se stornira prema uslovima tarife. Zamena imena u avio saobraćaju nije moguća. Rok za izdavanje avio karte je 24 sata po izvrsenoj rezervaciji. Hoteli imaju različite uslove rezervacija i otkaza o čemu će svaki putnik biti obavešten prilikom izbora i rezervacije hotela.

VIZE:
Za državljane Srbije nije potrebna viza za UAE.
Pasoš mora biti važeći najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja i imati najmanje dve slobodne stane.

NAPOMENE:

•U slučaju promene cene prevoza agencija zadržava pravo na promenu cene aranžmana.
•Putovanje je osmišljeno za individualne putnike bez pratnje vodiča.
•Neophodan je najmanje jedan radni dan za potvrdu hotelske rezervacije od strane agencije što zavisi od raspoloživosti soba u hotelu u trenutku upita.
•Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme letenja navedeno u program je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu putnik će biti obavešten ne ranije od 48h pre započinjanja putovanja.
•Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora sobzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
•Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnih putnih dokumenata (pasoš, viza). Refundacija uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravnih putnih isprava nije moguća.
•U slučaju da dođe do povećanja poreza na usluge u zemlji u koju se putuje, agencija zadržava pravo da uveća cenu aranžmana za nastalu razliku.
•Navodi o sadržaju odredjenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih ( konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi , korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za akva park i slično). Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.
•Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od propisanog check in-a od strane hotel, datuma početka smeštaja do propisanog check out vremena od strane hotela, poslednjeg dana smeštaja. Bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre i poslednjeg dana nakon propisanog check in/check out vremena od strane hotela se dodatno naplaćuje, direktno na recepciji.
•Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.
•U hotelima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima se prilikom dolaska i prijave u hotel ostavlja garancija u vidu depozita/kaucije. Garancija se može dati u gotovini ili kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela, dužine boravka i vrste uplaćenih usluga. Na kraju boravka, prilikom odjave iz hotela, depozit se vraća. Isti će biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita plaćen u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Omega Travel DOO
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima depozit u visini od 300 EUR i garanciju putovanja za kategoriju licence A10 u visini od 50.000 EUR, broj 2700762 osiguravajuće kuće Kompanije “Dunav Osiguranje”a.d.o Beograd. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja odnosno do povratka putnika na ugovoreno odredište. Garancija putovanja Kompanije „DUNAV OSIGURANJE” a.d.o. po Polisi broj 2700762 od 14.11.2020. god. ugovorena je sa trajanjem osiguranja od 14.11.2020. god. do 14.11.2021. god., aktivira se bez odlaganja, odnosno u roku od 15 dana od dana prijema prigovora, kod Kompanije „DUNAV OSIGURANJE” a.d.o., na bilo kom prodajnom mestu Osiguravača ili putem web obrasca koji se nalazi na sajtu www.dunav.com poštom na adresu Kompanije „DUNAV OSIGURANJE” a.d.o. Makedonska 4, Beograd, faksom na br.011/2624-652 ili elektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Omega travel d.o.o., Dositejeva 7a, Beograd, licenca OTP br.496/2020 kategorija licence A10 od 14.11.2020.

Cenovnik br.1, 19.03.2021.

Hilton Dubai the Walk 4*

Hilton Dubai The Walk
https://www.hilton.com/en/hotels/dxbbrhi-hilton-dubai-the-walk/?WT.mc_id=zELWAKN0EMEA1HI2DMH3LocalSearch4DGGenericx6DXBBRHI
Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hoteli 4*
Lokacija: Dubai, gradska četvrt Jumeirah Beach Residence
Broj soba: 362

Lokacija: Hotel se nalazi na čuvenoj promenadi, na šetalištu The Walk, u Dubai Marini, 200 metara od plaže Marina Beach. U blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, prodavnica i tržnih centara. Hotel je povezan pasarelom sa hotelom Hilton Dubai Jumeirah Beach.Gostima je na raspolaganju plaža hotela Hilton Dubai Jumeirah Beach. Aerodrom je udaljen oko 30 km od hotela.

Sadržaj hotela: bazen na otvorenom, fitness centar, spa centar, biznis centar, sauna, menjačnica, usluge konsijerža, wi-fi internet,prostoriju za odlaganje prtljaga, market, besplatan parking, glavni restoran, nekoliko “a la carte” restorana, ”Axis” loby bar, “BiCE Sky” na 10 spratu hotela sa spektakularnim pogledom na The Palm i Arapski zaliv, bar na plaži “Wavebreaker

Aktivnosti: dečiji klub, sadržaji za sportove na vodi uz doplatu, tematske večeri uz doplatu.

Restorani:
BiCE Ristorante – a la carte restoran italijanske kuhinje.
Mango Tree Thai Bistro – a la carte restoran tajlandske kuhinje.
McGettigan's – a la carte restoran irske kuhinje.
Trader Vic's – restoran kineske kuhinje.

Tipovi usluge
Noćenje sa doručkom: doručak švedski sto.
Polupansion: doručak i večera švedski sto.

Tipovi soba
Studio Courtyard View Double: površina 49m2, sa pogledom na šetalište The Walk, king size krevet, deo za sedenje, besplatan wi-fi, LCD televizor, aparat za kafu i čaj, opremljeno kupatilo, fen za kosu…

Studio Sea View Double: površina 49m2, sa pogledom na Arapski zaliv, king size krevet, deo za sedenje, besplatan wi-fi, LCD televizor, aparat za kafu i čaj, opremljeno kupatilo, fen za kosu…

Sheraton Jumeirah Beach Resort 5*

Sheraton Jumeirah Beach Resort 5*
https://www.marriott.com/hotels/hotel-information/dxbjs-sheraton-jumeirah-beach-resort/
Informacije o hotelu:
Kategorizacija: 5*
Lokacija: Jumeirah plaža
Broj soba: 256

Lokacija: hotel se nalazi na Jumeirah plaži u blizini popularnog šetališta “The Walk” gde su smeštene mnogobrojne prodavnice i restorani . Okružen je prelepom baštom sa palmama. Plaža je peščana i pripada hotelu , opremljena je ležaljkama , suncobranima i peškirima za plažu. Najbliža stanica javnog prevoza je Jumeirah Beach Residence 2- tramvajska stanica udaljena oko 500 metara. Najbliži tržni centar je Dubai Walk udaljen oko 200 metara od hotela. Međunarodni aerodrom u Dubaiju je udaljen oko 35km.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lift, klimatizacija, Wi Fi internet u celom objektu, hotelski bar na plaži, bar na bazenu, lounge bar, room service, usluga transfera, shuttle bus do raznih tržnih centara, usluga pranja veša, terasa za sunčanje, spoljašnji bazen otvoren tokom cele godine opremljen ležaljkama, suncobranima i peškirima.

Aktivnosti: dečiji klub 4-12 godina, dečije igralište, spoljašnji dečiji bazen otvoren tokom cele godine. Sauna , hamam, armonia spa, masaže. Uključeno u korišćenje :odbojka na pesku, skvoš, stoni tenis, teretana, akvarobik. Sportovi na vodi se doplaćuju.

Restorani:
Palm Garden Restaurant & Terrace – internacionalni restoran. Uživajte u raznim internacionalnim jelima i najboljim tematskim noćima na Jumeirah plaži. Usluga na bazi švedskog stola.
Al Hadiqa –a la carte restoran orjentalne kuhinje gde se služe tradicionalna arapska jela.
The Peacock – a la carte restoran kineske kuhinje.
Azure Pool Bar & Restaurant – a la carte restoran smešten pored bazena , okružen palmama gde možete uživati u raznovrsnim salatama, testeninama, roštilju , sokovima i hladnim napicima.
Black Goose Buns & Brews – a la carte restoran gde možete uživati u ručku i večeri. Nudi izvrsna pića, ukusnu hranu i deo na otvorenom sa pogledom na plažu.

Tipovi usluge:
Noćenje sa doručkom: švedski sto ili kontinentalni doručak.
Polupansion: doručak i večera način služenja podložan promenama bez obaveštenja.

Tipovi soba:
Deluxe room walk view: oko 36m2 sa kupatilom. Klima uređaj, telefon, Wi Fi internet, LED TV kablovska/satelit , radio, radni sto, daska za peglanje, pegla, aparat za čaj i kafu, mini-bar, sef, fen za kosu, kada, bade mantil, papuče.
Deluxe room sea view: pogled na more , oko 36m2 sa kupatilom. Klima uređaj, telefon, Wi Fi internet, LED TV kablovska/satelit , radio, radni sto, daska za peglanje, pegla, aparat za čaj i kafu, mini-bar, sef, fen za kosu, kada, bade mantil, papuče.

Sofitel Dubai Jumeirah Beach 5*

Sofitel Dubai Jumeirah Beach
https://www.sofitel-dubai-jumeirahbeach.com/
Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hoteli 5*
Lokacija: Dubai, Jumeirah Beach Residence
Broj soba: 444

Lokacija: Hotel se nalazi na čuvenoj promenadi, na šetalištu The Walk, u blizini od tržnog centra The Beach Mall, glavnog gradskog odredišta za uživanje u hrani i zabavi pored mora. Plaža Marina Beach je udaljena 150 metara od hotela. Aerodrom je udaljen oko 30 km od hotela.

Sadržaj hotela: bazen na otvorenom, dečiji bazen, fitness centar, spa centar, biznis centar, usluge konsijerža, wi-fi internet, prostoriju za odlaganje prtljaga,prodavnice u hotelu, bankomat, menjačnica, besplatan parking, nekoliko restorana, “Infini Pool Lounge” bar pored bazena sa pogledom na more.

Aktivnosti: dečiji klub, igralište na otvorenom, tematske večeri uz doplatu, biblioteka, sportovi uz doplatu.

Restorani:
AOC International Buffet – buffet restoran internacionalne kuhinje.
Plantataion brasserie bar and teracce – a la carte restoran francuske kuhinje

Tipovi usluge
Noćenje sa doručkom: doručak švedski sto.
Polupansion: doručak i večera švedski sto. 

Tipovi soba
Superior Room Side Sea View King Double: površine 35 m2, francuski ležaj, privatan balkon sa pogledom na more, LCD televizor, aparat za kafu i čaj, wi-fi, opremljeno kupatilo, fen za kosu…
Superior Room Side Sea View Twin: površine 35 m2, dva odvojena ležaja, privatan balkon sa pogledom na more, LCD televizor, aparat za kafu i čaj, wi-fi, opremljeno kupatilo, fen za kosu…

Aloft Palm Jumeirah 4*

Aloft Palm Jumeirah 
https://www.marriott.com/hotels/travel/dxbap-aloft-palm-jumeirah/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe
Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hoteli 4*
Lokacija: Dubai, na istočnom polumesecu Palm Jumeirah - spoljni prsten Palm Jumeirah.
Broj soba: 208

Lokacija: Hotel se nalazi na privatnoj plaži na ostrvu Palm Jumeirah. Aerodrom je udaljen oko 25 km od hotela.

Sadržaj hotela: bazen na otvorenom, dečiji bazen, fitness centar, spa centar,poslovni centar, konferencijska sala, usluge konsijerža, wi-fi internet, prostoriju za odlaganje prtljaga, 5 restorana, 3 bara, bar na plaži i bar pored bazena,  besplatan parking…

Aktivnosti: bilijar, fitness centar, tematske večeri…

Restorani:
East & Seaboard Eatery & Lounge  - restoran internacionalne kuhinje.
Luchador Roof Cantina & Lounge – restoran meksičke kuhinje
Andiamo! Pizza– restoran italijanske kuhinje.

Tipovi usluge
Noćenje sa doručkom: doručak švedski sto.
Polupansion: doručak švedski sto, večera švedski sto ili izbor prema meniju.

Tipovi soba
Aloft room double
– povšina sobe 27m2, francuski ležaj, klima, televizor, mini bar, frižider,aparat za čaj i kafu,radni sto, wi-fi, opremljeno kupatilo, fen za kosu…

Fairmont the Palm Dubai 5*

Fairmont The Palm Dubai
https://www.fairmont.com/palm-dubai/
Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hoteli 5*
Lokacija: Dubai, Palm Jumeirah
Broj soba: 391

 

Lokacija: Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži na ostrvu Palm Jumeirah. Aerodrom je udaljen oko 26 km od hotela.

Sadržaj hotela: nekoliko bazen na otvorenom, fitness centar, spa centar, sauna, poslovni centar, konferencijske sale, usluge konsijerža, wi-fi internet, prostoriju za odlaganje prtljaga, bankomat, menjačnica,  besplatan parking, usluga čuvanje dece uz doplatu, 

Aktivnosti: dečiji klub, igralište na otvorenom, tematske večeri uz doplatu, stoni tenis, bilijar, sadržaj za sportove na vodi uz doplatu, zdravstveni klub sa svakodnevnim grupnim časovima vežbanja i časovi joge uz doplatu.

Restorani:
Little Miss India – restoran indijske kuhinje.
Ba - Boldly Asian – restoran azijske kuhinje
Seagrill Bistro – restoran mediteranske kuhinje.
Frevo – restoran brazilske kuhinje.

Tipovi usluge
Noćenje sa doručkom: doručak švedski sto.
Polupansion: doručak švedski sto, večera švedski sto ili izbor prema meniju.

Tipovi soba
Fairmont Room City View King Double
– površina sobe od 48 do 52 m2, francuski ležaj – king size, balkon, LED tv, wi-fi, radni sto, opremljeno mermerno kupatilo sa kadom i ugradnom tuš kabinom, fen za kosu….
Deluxe Room Sea View King Double - površina sobe od 48 do 52 m2, francuski ležaj – king size, balkon, pogled more, LED tv, wi-fi, radni sto, opremljeno mermerno kupatilo sa kadom i ugradnom tuš kabinom, fen za kosu….

 

Atlantis the Palm 5*

Atlantis, The Palm
https://www.atlantis.com/dubai/atlantis-the-palm
Informacije o hotelu:
Kategorizacija: Hoteli 5*
Lokacija: Dubai, Palm Jumeirah
Broj soba: 1539

 

Lokacija: Hotel se nalazi na privatnoj plaži na ostrvu Palm Jumeirah zauzima površinu oko 46 ha, iz hotela se pruža pogled na Persijski zaliv. Tržni centar Mall of Emirates je udaljen oko 8 km od hotela, tržni centar The Walk oko 6 km, kula Burj Kalifa je udaljena oko 14 km od hotela. Aerodrom je udaljen oko 28 km od hotela.

Sadržaj hotela: Aquaventure Waterpark – površina vodenog parka oko 17 hektara, više od 30 tobogana i atrakcija, najduža lenja reka (lazy river) u Dubaiju, privatna plaža dužine oko 500 metara, dolphie bay – mogućnost susreta sa delfinima za sve uzraste, Lost Chambers Aquarium – najveći akvarijum u Ujedinjenim Arapskim Emiratimo,igraonice na decu na zatvorenom i otvorenom prostoru, 2 bazena na otvorenom pogodna za sve uzraste, ležaljke na plaži, spa i fitness centar, wi-fi, 23 restorana i barova, centar za ronjenje, plaža površine 1.4 km., noćni klub, konferencijske sale, besplatan parking, frizerski I kozmetički salon, prodavnice, menjačnica, ostava za ptljag…

Aktivnosti: dečiji klub, igrališta na otvorenom, čuvanje dece uz doplatu, teniski teren i akademija uz doplatu, jahanje, ronjenje,  sadržaj za sportove na vodi uz doplatu, tematske večeri uz doplatu, stoni tenis, animacije, biblioteka…

Neki od restorani:
Ossiano Restaurant – jedan od najromatičnijih podvodnih restorana u Dubaiju
Nobu – restoran japansko – peruanske kuhinje.
Ronda Locatelli – restoran italijanske kuhinje
Gordon Ramsay's Bread Street Kitchen & Bar – restoran britanske kuhinje.

Tipovi usluge
Noćenje sa doručkom: doručak švedski sto.
Polupansion: doručak i  večera način služenja podložan promenama bez obaveštenja.

Tipovi soba
Ocean King Room Double
– površine 45 – 47 m2, francuski ležaj – king size, soba sa punim ili delimičnim pogledom na more ili ostrvo Palm, balkon, mini bar, wi-fi,televizor  deo za sedenje, aparta za čaj i kafu, opremljeno kupatilo, fen za kosu…
Ocean Queen Room Double - površine 45 – 47 m2,dva ležaja– quen size, soba sa punim ili delimičnim pogledom na more ili ostrvo Palm, francuski balkon, mini bar, wi-fi, televizor  deo za sedenje, aparta za čaj i kafu, opremljeno kupatilo, fen za kosu…

Sofitel Dubai Jumeirah Beach

https://www.sofitel-dubai-jumeirahbeach.com/

Informacije o hotelu:

Kategorizacija: Hoteli 5*

Lokacija: Dubai, Jumeirah Beach Residence

Broj soba: 444

 

Lokacija: Hotel se nalazi na čuvenoj promenadi, na šetalištu The Walk, u blizini od tržnog centra The Beach Mall, glavnog gradskog odredišta za uživanje u hrani i zabavi pored mora. Plaža Marina Beach je udaljena 150 metara od hotela. Aerodrom je udaljen oko 30 km od hotela.

 

Sadržaj hotela: bazen na otvorenom, dečiji bazen, fitness centar, spa centar, biznis centar, usluge konsijerža, wi-fi internet, prostoriju za odlaganje prtljaga,prodavnice u hotelu, bankomat, menjačnica, besplatan parking, nekoliko restorana, “Infini Pool Lounge” bar pored bazena sa pogledom na more.

 

Aktivnosti: dečiji klub, igralište na otvorenom, tematske večeri uz doplatu, biblioteka, sportovi uz doplatu.

 

Restorani:

AOC International Buffet – buffet restoran internacionalne kuhinje.

Plantataion brasserie bar and teracce – a la carte restoran francuske kuhinje

 

Tipovi usluge

Noćenje sa doručkom: doručak švedski sto.

Polupansion: doručak i večera švedski sto.

 

Tipovi soba

Superior Room Side Sea View King Double: površine 35 m2, francuski ležaj, privatan balkon sa pogledom na more, LCD televizor, aparat za kafu i čaj, wi-fi, opremljeno kupatilo, fen za kosu…

 

Superior Room Side Sea View Twin: površine 35 m2, dva odvojena ležaja, privatan balkon sa pogledom na more, LCD televizor, aparat za kafu i čaj, wi-fi, opremljeno kupatilo, fen za kosu…

 

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00am - 19:00

Subota
10:00am - 15:00

Nedelja
ne radimo

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter. Najbrži način da saznate novosti

 

Kontakt

  •   Dositejeva 7a 11000 Beograd
  •   +381 11 30 33 907
  •   Pišite nam
  •  
Design © bojovicdejan.com - OmegaTravel All rights reserved.